Αποσύρονται από τη μουσική οι AC/DC (;)

Σάλος στο διαδίκτυο σχετικά με σοβαρό πρόβλημα υγείας του Malcolm Young

15/04/2014 @ 19:57
Τις τελευταίες ώρες, τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο σχετικά με το τέλος των AC/DC έχουν προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.

Σύμφωνα με πηγή του αυστραλιανού ραδιοφωνικού σταθμού 3AW, οι AC/DC πρόκειται μία από τις ερχόμενες ημέρες να ανακοινώσουν το τέλος της τεράστιας καριέρας τους και την παύση κάθε δραστηριότητάς τους. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο Malcolm Young επέστρεψε για προσωπικούς λόγους στην Αυστραλία και δεν θα μπορέσει να ξανα-ασχοληθεί με την μπάντα.

Η The Australian διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα, αποκαλύπτοντας ότι οι AC/DC έχουν κλεισμένο στούντιο ηχογραφήσεων στο Βανκούβερ του Καναδά, όπου και θα μπουν από την πρώτη Μαΐου.

Ωστόσο, το θέμα δεν έκλεισε, αφού στον λογαριασμό του στο Twitter ο Mark Evans, ο οποίος δηλώνει ότι είναι γιος του πρώην τραγουδιστή της μπάντας, Dave Evans, έγραψε: «Ο Malcolm Young είναι πολύ άρρωστος. Ο Ross Young (σ.σ.: Ο γιός του Malcolm) μίλησε στον πατέρα μου σήμερα το πρωί που διέρρευσαν τα νέα. Αλλά ναι, η μπάντα τελείωσε. Δεν θα υπάρξει πάλι καινούργια μουσική, ούτε συναυλίες.»

Λίγο πιο μετά, με δημοσίευμά του στην The Orstrahyun, ο Αυστραλιανός δημοσιογράφος Darryl Mason αποκάλυψε: «Όταν οι AC/DC συναντήθηκαν για πρόβες, ο Malcolm Young ανακάλυψε  είχε ξεχάσει πώς να παίζει, εξαιτίας θρόμβου στον εγκέφαλο. Οι AC/DC δεν θα συνεχίσουν να παίζουν και να ηχογραφούν χωρίς αυτόν. Δεν είναι εφικτό.»
  • SHARE
  • TWEET