Απόσπασμα του νέου κομματιού των Mastodon για το Game Of Thrones

Το "Catch The Throne: The Mixtape Volume II" θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο

10/03/2015 @ 11:54
Το πρώτο ηχητικό απόσπασμα από τη συμμετοχή των Mastodon στo "Catch The Throne: The Mixtape Volume II", για τη δημοφιλή σειρά του HBO "Game Of Thrones", είναι διαθέσιμο μέσω instagram. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Με αφετηρία την επιτυχία του τόμου Ι - ο οποίος σημειώνει πάνω από 2,5 εκατομμύρια streams μέχρι σήμερα - και ο οποίος προσέλκυσε ταυτόχρονα hip-hop και reggaeton οπαδούς, ο δεύτερος τόμος του "Catch The Throne: The Mixtape" θα περιλαμβάνει εκτός των άλλων και Anthrax, Killswitch Engage, Mushroomhead, Snoop Dogg και Yandel.

Το mixtape θα κυκλοφορήσει εν αναμονή της πέμπτης σεζόν του "Game Of Thrones", το πρώτο επεισόδιο της οποίας θα προβληθεί στις 12 Απρίλη στο HBO.

Η παραγωγή έγινε από την Launch Points Records, ενώ το mixtape αποτελείται από 15 τραγούδια και περιλαμβάνει ποικίλους καλλιτέχνες που εκπροσωπούν τις οικογένειες του "Game Of Thrones", αξιοποιώντας τα θέματα και τα στιγμιότυπα από την τέταρτη σεζόν. Τονίζοντας τη σημασία της μουσικής για τη σειρά, κάθε τραγούδι εμπεριέχει στη μουσική του δείγματα από το soundtrack της τέταρτης σεζόν. Το φετινό mixtape πραγματεύεται επίσης το γενικότερο θέμα της φωτιάς και του πάγου, παρέχοντας στους ακροατές ένα συναρπαστικό lineup από heavy metal και hip-hop καλλιτέχνες.

Το "Catch The Throne: The Mixtape Volume II" θα κυκλοφορήσει μέσα στον Μάρτιο δωρεάν.

mastodonGOTlogo

Game Of Thrones mixtape

  • SHARE
  • TWEET