Απόψε στο Rocking Radio τη μουσική επιλέγουν οι Eyehategod

Ακούστε τις αγαπημένες μουσικές του Mike IX Williams ακριβώς τα μεσάνυχτα

27/05/2015 @ 11:23
Και για απόψε, Τετάρτη 27 Μαΐου, το Rocking Radio έχει ετοιμάσει για σας πολλά και ενδιαφέροντα.

Ακριβώς στις 12 μ.μ., ο Mike IX Williams -frontman των Eyehategod - σας αποκαλύπτει τη μουσική που αγαπάει να ακούει και βρίσκεται στα decks για μία ολόκληρη ώρα.

Μέχρι τότε, εσείς μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ, στην κριτική του Μανώλη Κληρονόμου για τον τελευταίο δίσκο-comeback μετά από 14 χρόνια απουσίας της μπάντας από τη δισκογραφία ή και εδώ, στην συνέντευξη στον Αντώνη Κονδύλη όπου ο Mike Williams μας προτρέπει να «συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε»!

Απόψε τα μεσάνυχτα, η Νέα Ορλεάνη μετακομίζει στο Rocking Radio!

Στις 5 μ.μ. και για μία ώρα, μην χάσετε τις γεμάτες εκπλήξεις Rocking μουσικές επιλογές του συντάκτη μας και ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου Ζαρκαδούλα, ενώ στις 6 μ.μ. είναι η σειρά του Βαγγέλη -Dj Angel- Αγγελάκη να σας κρατήσει συντροφιά με εξαιρετικές επιλογές από την πιο rock πλευρά της μουσικής, στην εκπομπή "No Rules".

Ακριβώς στις 8 και μέχρι τις 10 μ.μ., ζωντανά στον διαδικτυακό αέρα του Rocking Radio έρχονται «Όχι Tόσο Aργά» οι Μάνος Πατεράκης και Κώστας Σακκαλής να γεμίσουν το πρώτο ποτήρι της βραδιάς, σχολιάζοντας την επικαιρότητα, μουσική και μη, υπό ψυχεδελικούς, γκαράζ, προοδευτικούς, φολκ και εναλλακτικούς ήχους.

Και σήμερα, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μείνετε συντονισμένοι στην συχνότητα του Rocking Radio!
  • SHARE
  • TWEET