Αποκλειστικό: Ο Neal Morse μιλάει για τη συναυλία της Αθήνας

Το Rocking.gr επικοινώνησε με τον Neal Morse εν όψει της επερχόμενης εμφάνισής του

29/08/2013 @ 12:17
Όπως είναι γνωστό, στις 26 Σεπτεμβρίου, ένας εκ των σπουδαιότερων καλλιτεχνών στον χώρο του progressive rock, ο Neal Morse, θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τη χώρα μας, για μια μοναδική ζωντανή εμφάνιση. Μαζί του θα βρίσκεται ο επί χρόνια μουσικός συνοδοιπόρος του Mike Portnoy.

Το Rocking.gr επικοινώνησε με τον Neal Morse, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος για την επίσκεψή του αυτή, αφήνοντας υποσχέσεις για τη επερχόμενη συναυλία, η οποία θα περιέχει τραγούδια από όλη την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Neal Morse δήλωσε: «Ο Mike Portnoy, εγώ και η φοβερή μπάντα μου ανυπομονούμε ΠΟΛΥ να έρθουμε και να παίξουμε στην Αθήνα για πρώτη φορά! Δεν βλέπω την ώρα να βρεθώ εκεί για μια απίθανη νύχτα prog μουσικής από μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς στον κόσμο. Μπορείτε να περιμένετε μια βραδιά που θα τη θυμόσαστε, γεμάτη από μουσική από τη σόλο καριέρα μου, καθώς και μερικά τραγούδια από τους Spock's Beard και τους Transatlantic. Τα λέμε τότε!».

Το Rocking.gr ταξίδεψε στο Λονδίνο τον περασμένο Μάρτιο για να παρακολουθήσει ζωντανά τον Neal Morse και την ανταπόκριση από τη συναυλία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Έναν οδηγό στη δισκογραφία του Neal Morse μπορείτε να βρείτε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET