Αποκλειστικό: Ακούστε το ολοκαίνουριο κομμάτι των Varathron

Το Rocking.gr παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα για τη χώρα μας το πρώτο κομμάτι του επερχόμενου δίσκου των Ελλήνων black metallers

04/11/2014 @ 18:26
Το Rocking.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε σε αποκλειστικότητα για τη χώρα μας το "Kabalistic Invocation Of Solomon", πρώτο κατά σειρά κομμάτι του επερχόμενου δίσκου των Ελλήνων black metallers Varathron.

VIDEO
 


Το "Untrodden Corridors Of Hades", όπως είναι ο τίτλος του δίσκου, αποτελεί το πέμπτο ολοκληρωμένο βήμα στην δισκογραφία της μπάντας και πρόκειται να βγει στην αγορά στις 21 Νοεμβρίου, μέσω της Agonia Records, σε digipack CD, box CD (με bonus CD, ραφτό και αφίσα), μαύρο και χρωματιστό βινύλιο.

Οι ηχογραφήσεις και η μίξη πραγματοποιήθηκαν στο Infinite Loop Music Studio από τον Κώστα Καλαμπόκα, το mastering επιμελήθηκε ο Tom Kvålsvoll στο Strype Audio της Νορβηγίας (1349, Arcturus, Darkthrone,Emperor, Code, Ulver), ενώ το εξώφυλλο αποτελεί δημιουργία του Mark Riddick (Arsis, Absu, Mystifier, Nun Slaughter,The Black Dahlia Murder).

Οι Varathron είχαν επιλεχθεί από τους Αντώνη Κονδύλη και Τόλη Δόση ως ένα από τα 50 σημαντικότερα συγκροτήματα του black metal, στο αντίστοιχο αφιέρωμα που σας παρουσιάσαμε τον Ιούνιο, με προτεινόμενο δίσκο το "His Majesty At The Swamp" του 1993.

Εκτός από την κριτική του "Untrodden Corridors Of Hades", στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε και την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Κονδύλη ο frontman της μπάντας, Stefan Necroabyssious. 

Για περισσότερες πληροφορίες και προ-παραγγελίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:
Varathron Facebook Page 
Varathron Official Site 
Varathron Shop 

"Untrodden Corridors Of Hades" tracklist:

01. Kabalistic Invocation Of Solomon
02. Realm Of Obscure
03. Arcane Conjuring
04. Leprocious Lord
05. The Bright Trapezium
06. Death Chant
07. Delve Into The Past

Varathron line-up:
Stefan Necroabyssious - vocals
Achilleas C - guitars
Sotiris - guitars
Stratos - bass
Haris - drums


Varathron - Untrodden Corridors Of Hades

  • SHARE
  • TWEET