Αποκλειστικό: Ακούστε το ντεμπούτο album των Σουηδών gothic metallers Order Of Isaz

Το Rocking.gr σε αποκλειστικότητα για τη χώρα μας προσφέρει για ακρόαση ολόκληρο το "Seven Years Of Famine"

06/03/2014 @ 14:25
Το Rocking.gr σε αποκλειστικότητα για τη χώρα μας προσφέρει για ακρόαση ολόκληρο το το ντεμπούτο άλμπουμ των Σουηδών gothic metallers Order Of Isaz με τίτλο "Seven Years Of Famine".



Το "Seven Years Of Famine" πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου από την Season Of Mist μόνο σε Jewel Case CD.

Οι Order Of Isaz δημιουργήθηκαν το 2009 και, παρότι την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν το ομώνυμο EP κάνοντας αίσθηση, κατόπιν σίγησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο τίτλος του δίσκου εξηγεί κατά κάποιον τρόπο και την ιστορία της δημιουργίας του, καθώς ηχογραφήθηκε στο House of Voodoo Studio από τον drummer Anders Bentell σε μια περίοδο επτά δύσκολων χρόνων.

Το προσωπικό του στίγμα στον ήχο των Order Of Isaz δίνει ο πρώην μπασίστας των Tiamat, Johnny Hagel, ο οποίος συμμετείχε μεταξύ άλλων στο εμβληματικό "Wildhoney" του 1994.

Έντονες είναι ακόμη οι επιρροές από gothic rock και συγκροτήματα όπως οι The Sisters Of Mercy και οι Fields Of The Nephilim.

Τέλος, ξεχωριστός είναι ο ρόλος του κιθαρίστα και τραγουδιστή Tobias Sidegård (πρώην frontman των Necrophobic), ενώ τη σύνθεση των Order Of Isaz συμπληρώνει ο κιθαρίστας Magnus Naess.

Για περισσότερες πληροφορίες και προπαραγγελίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις ακόλουθες διευθύνσεις:

facebook.com/orderofisaz
facebook.com/seasonofmistofficial
e-shop.season-of-mist.com/order-of-isaz
  • SHARE
  • TWEET