Αποκλεισμένοι στην Ρωσία οι Behemoth, ζητούν την βοήθεια των οπαδών τους

Απείλησαν να τους συλλάβουν δια της βίας αν δεν τους ακολουθούσαν

22/05/2014 @ 10:15
Ο κιθαρίστας / τραγουδιστής των Πολωνών extreme metallers Behemoth, οι οποίοι ξεκίνησαν την περιοδεία τους, «Russian Satanist», στις 10 Μαΐου, έγραψε το ακόλουθο μήνυμα (στα πολωνικά) μέσω της σελίδας του συγκροτήματος στο Facebook:

«Μας σταμάτησε η μεταναστευτική υπηρεσία της Ρωσίας ισχυριζόμενη ότι έχουμε «λάθος βίζες». Όταν τους απάντησα ότι δεν θα το κουνήσουμε ρούπι από το κλαμπ χωρίς κάποιον από την πολωνική πρεσβεία, απείλησαν ότι θα μας βγάλουν με τη βία. Μας έβαλαν σε ένα λεωφορείο μαζί με δέκα ανθρώπους τους  και μας πήγαν στο κτήριο όπου στεγάζεται η ρωσική μεταναστευτική υπηρεσία. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την πολωνική πρεσβεία στην Jekaterinburg αλλά δεν σήκωσε κανείς το τηλέφωνο. Αν μπορείτε, αντιγράψτε αυτό το κείμενο και μοιράστε το όπου μπορείτε. Εμας μας περιμένει, μάλλον, μια πολύωρη ακροαματική διαδικασία. Η συναυλία ακυρώνεται, σίγουρα. Το μόνο που θέλουμε είναι να γυρίσουμε ασφαλείς στο ξενοδοχείο μας και μετά στην Πολωνία.»

Οι Behemoth θα επισκεφτούν τη χώρα μας στις 23 Ιουνίου, στα πλαίσια του Heavy By The Sea festival, μαζί με τους Deftones, Ghost, Nightstalker, Planet Of Zeus και Tardive Dyskinesia.

Οι Behemoth κυκλοφόρησαν φέτος το "The Satanist", για το οποίο ο Αντώνης Κονδύλης έγραψε: «Τελικά πόσο ωραίο και ασύγκριτο είναι να αισθάνεσαι ότι ένας άνθρωπος που πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και βρέθηκε λίγο πριν το τέλος, επιστρέφει δυνατός και καταθέτει την ψυχή του για μια ακόμη φορά;»
  • SHARE
  • TWEET