Απαγορεύτηκε το Rockwave Festival!

26/06/2002 @ 14:29
Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό που έχει αποδειχθεί στην επί σειρά ετών διοργάνωση του μεγαλύτερου φεστιβάλ μουσικής της χώρας μας προετοιμάσαμε και φέτος στο Rockwave 2002, επιλέγοντας σαν χώρο για τις εκδηλώσεις του Τμήμα του πρώην Κρατικού Αερολιμένα Αθηνών. Ο χώρος αυτός πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για την άρτια και ασφαλή διεξαγωγή του φεστιβάλ και επιλέχθηκε μετά από απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών και τις Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας που μας παρεχώρησαν το χώρο, μετά από συμφωνία που υπογράφτηκε.

Δυστυχώς όμως, ενώ η προετοιμασία για το φεστιβάλ έχει κορυφωθεί και δεκάδες χιλιάδες εισιτηρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχουν προπωληθεί, υπόγειες αλλά συντονισμένες ενέργειες διαφόρων φορέων μας ανάγκασαν να αναστείλουμε τις εκδηλώσεις του.

Υπεύθυνοι είναι:

1. Ο Δήμαρχος Ελληνικού που αναιτιολόγητα αρνείται να χορηγήσει άδεια για τις εκδηλώσεις.
2. Το Αστυνομικό Γραφείο Επιχειρήσεων του Ελληνικού και η προϊστάμενη αρχή Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής που αβάσιμα επικαλούνται υποθετικούς και ανύπαρκτους κινδύνους για την ασφάλεια του κοινού αλλά και την αδυναμία τους για την παροχή οποιασδήποτε προστασίας.
3. Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών και η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας που υπαναχωρούν από τις ευθύνες που ενυπόγραφα έχουν αναλάβει.
4. Η πολιτική ηγεσία της χώρας μας που επαίρεται για την ικανότητά της να προστατεύσει τα εκατομμύρια επισκεπτών της Ολυμπιάδας αδυνατώντας να πράξει το ίδιο για το κοινό του Φεστιβάλ.

Ελπίζουμε, όλοι αυτοί, να αναγκαστούν να εξηγήσουν στους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ τους αληθινούς λόγους ματαίωσης του, κάτι που επιμελώς και ανεύθυνα μέχρι τώρα αποφεύγουν να πράξουν, αλλιώς θα αναγκαστούμε να το κάνουμε εμείς.

Νίκος Λώρης / Big Star PRomotion
  • SHARE
  • TWEET