Άντρας αυτοκτόνησε λόγω εμβοών που προκλήθηκαν σε συναυλία των Them Crooked Vultures

21/11/2011 @ 13:05
Ένας άντρας φημολογείται πως αυτοκτόνησε λόγω συνεχούς βουητού στα αυτιά, από το οποίο υπέφερε για τρεις μήνες και εμφανίστηκε μετά από μία συναυλία των Them Crooked Vultures.

Η εφημερίδα Daily Mail ισχυρίζεται πως ο Robert McIndoe, ετών 52, μαχαίρωσε τον εαυτό του μέχρι θανάτου, επειδή αδυνατούσε να κοιμηθεί, εξαιτίας του συνεχούς «κουδουνίσματος» που άκουγε. Το βουητό προκλήθηκε, όπως λέγεται, σε μία συναυλία του διάσημου «supergroup» που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο.

H σύζυγος του άτυχου άντρα, Shirley McIndoe, δήλωσε πως ο άντρας της έκανε το λάθος να μη φορέσει ωτοασπίδες κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του συγκροτήματος και δυστυχώς δε μπόρεσε να βρει λύση στο πρόβλημά του, ακόμη και αν απευθύνθηκε σε διάφορους γιατρούς και νοσοκομεία.

Ο McIndoe είχε αποπειραθεί ξανά να αυτοκτονήσει στα μέσα Οκτωβρίου, καταναλώνοντας μεγάλη δόση υπνωτικών χαπιών, αλλά τελικά ο άντρας πέθανε στις 31 Οκτωβρίου, με το δικαστήριο να καταλήγει πως ο θάνατος προήλθε από μαχαιριές που προκάλεσε στον εαυτό του.

Η προανάκριση για το γεγονός συνεχίζεται.
  • SHARE
  • TWEET