Angus Young και Cliff Williams μιλούν για τον Phill Rudd

Τα δύο παλαιότερα μέλη των AC/DC τοποθετούνται πρώτη φορά για την περιπέτεια του drummer

14/11/2014 @ 11:42
Για τις περιπέτεια στην οποία έχει εμπλακεί ο drummer των AC/DC, Phill Rudd, μίλησαν για πρώτη φορά ο κιθαρίστας Angus Young και ο μπασίστας Cliff Williams, τα δύο παλιότερα μέλη της μπάντας δηλαδή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην USA Today, Young και Williams ανέφεραν ουσιαστικά ότι τα προβλήματα με τον Rudd είχαν προκύψει πριν τις τελευταίες σοβαρές εξελίξεις.

«Ήταν καταρχάς δύσκολο να τον έχουμε μαζί μας» δήλωσε ο πρώτος, αναφορικά με τις ηχογραφήσεις του επερχόμενου "Rock Or Bust", ενώ ο δεύτερος πρόσθεσε: «Μας έβαλε σε δύσκολη θέση. Σε ένα σημείο όπου δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Θα εμφανιστεί; Είναι αξιόπιστος για να κάνει την δουλειά του καλά; Πάντοτε ήμασταν μία συμπαγής και αξιόπιστη ομάδα.»

«Ο Phill Rudd δημιούργησε την κατάσταση που βρίσκεται» πρόσθεσε ο Young». Είναι σπουδαίος drummer και έχει κάνει πολλά για εμάς. Φαίνεται όμως ότι έχει αφεθεί. Δεν είναι ο Phill που γνωρίζαμε. Όταν βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση, είναι πολύ δύσκολα. Δεν ξέρω πως ακριβώς έχουν τα πράγματα. Το μόνο που μπορώ να πω από την δική μας πλευρά είναι ότι ο τύπος χρειάζεται να δει τι πρέπει να κάνει.»
  • SHARE
  • TWEET