Anders Friden (In Flames): «Δεν θα ήθελα να ξαναβγάζαμε ένα "Whoracle" ή ένα "The Jester Race Pt.2"»

O frontman των In Flames απαντάει στους fans που δεν εκτιμούν τις ηχητικές αλλαγές της μπάντας

26/08/2014 @ 19:23
Με το ενδέκατο άλμπουμ των In Flames να είναι προ των πυλών ("Siren Charms", 5/9) ο frontman της μπάντας, Anders Fridén, έδωσε συνέντευξη στο Alt Press όπου και αναφέρθηκε στην «γκρίνια» κάποιων fans για το ότι η μπάντα αλλάζει ηχητικό στυλ και πως δεν έχει ξαναβγάλει κάτι σαν τις πρώτες τις κυκλοφορίες.

Η απάντηση του Fridén ήταν πως δεν μπορεί ως μουσικός να ικανοποιεί τους μπάντες με αυτό που κάνει και πως πάντα κάθε νέο τους άλμπουμ αντιμετωπίζεται με δυσπιστία μέχρι να βγει και το επόμενο. Μάλιστα έδωσε ως παράδειγμα το "Whoracle" (1997) το οποίο βγήκε έναν χρόνο μετά το "The Jester Race" (1996), λέγοντας πως και για αυτό υπήρξαν fans που γκρίνιαζαν.

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως του αρέσει να «δοκιμάζει» τους fans με το να παρουσιάζουν οι In Flames κάτι διαφορετικό κάθε φορά και πως για αυτόν τον λόγο δεν θα ήθελε ποτέ να ξαναέβγαζε η μπάντα του ένα νέο "Whoracle" ή ένα "The Jester Race Pt.2". Στο τέλος αστειέυτηκε διαβεβαιώνοντας τους ακροατές του συγκροτήματος πως country άλμπουμ δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν ποτέ!
  • SHARE
  • TWEET