Ανανεώστε την playlist σας!

Ιδού τα νέα τραγούδια και video από: Enforcer, Hexvessel, Armored Saint, Visigoth, Baroness, Charlie Barnes, Cage, Panic! At The Disco

17/11/2015 @ 12:01
Η καλπάζουσα, θλιβερή επικαιρότητα με τις τραγωδίες σε Βουκουρέστι και Παρίσι δεν μας άφησε πολύ χρόνο –και όρεξη- αυτές τις μέρες να γράψουμε την καθιερωμένη εβδομαδιαία σχεδόν λίστα μας με ό,τι νέο κυκλοφορεί μουσικά εκεί έξω.

Παρ'όλα αυτά, σήμερα διαλέξαμε και πάλι τα πιο «επείγοντα» και σας τα παρουσιάζουμε.

Για να ακούσετε τα τραγούδια ή να δείτε τα video που σας ενδιαφέρουν, κάντε κλικ στον τίτλο τους.

Enforcer: "Stellar Plains"
Δείγμα δωρεάν από τον επερχόμενο live δίσκο των Enforcer "Live By Fire", που κυκλοφορεί στις 20 του Νοέμβρη από την Nuclear Blast, και είναι στην πραγματικότητα ένα από τα τρία καινούρια τραγούδια που περιλαμβάνονται. Στις σελίδες του Rocking.gr μπορείτε να βρείτε ήδη την παρουσίαση του "Live By Fire" από τον Κώστα Πολύζο.

Hexvessel: "Earth Over Us" (audio-video)
Το νέο τραγούδι από το καινούριο 7ιντσο των Ηexvessel, "Earth Over Us", είναι ένα τρελό δείγμα τριπαριστού Φινλανδικού folk rock με όσες surf κιθάρες μπορούν να χωρέσουν σε τριάμισι λεπτά. Το δισκάκι θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου από την Century Media Records σε περιορισμένο αριθμό και πράσινο -εκτός από μαύρο- βινύλιο.

Armored Saint: "An Exercise in Debauchery" (video)
Δείτε το νέο video που συνοδεύει το τραγούδι "An Exercise in Debauchery" των Armored Saint από τον δίσκο "Win Hands Down", σε σκηνοθεσία του Brian Cox. 
Μπορείτε εδώ να διαβάσετε και την πρόσφατη και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής της μπάντας, John Bush, στον Θοδωρή Ξουρίδα. 

Visigoth: "Iron Brotherhood" (live video)
Οι Visigoth δημοσιεύουν νέο live video για το "Iron Brotherhood" από την εμφάνισή τους στο "Frost Αnd Fire Festival" τον προηγούμενο μήνα. Η μπάντα από το Salt Lake City κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της "The Revenant King" νωρίτερα μέσα στον χρόνο, καταλαμβάνοντας με αυτό την 8η θέση στη λίστα με τους καλύτερους metal δίσκους για το πρώτο μισό του 2015. Αν και είχαν ανακοινωθεί ως μέρος του line-up του επερχόμενου Up The Hammers Festival, τελικά η Metal Blade φέρεται να τους έκλεισε περιοδεία την ίδια εποχή, η οποία όμως δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Baroness: "Shock Me" (lyric video)
Δεύτερο τραγούδι-δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο της μπάντας, που τιτλοφορείται "Purple" (δηλαδή ο «Μωβ», μετά τον «Κόκκινο», τον «Μπλε» και τον «Κιτρινοπράσινο») και θα βγει στα ράφια των δισκοπωλείων στις 18 Δεκέμβρη. Λεπτομέρειες εντός

Charlie Barnes: "More Stately Mansions" (video)
O δεύτερος full length δίσκος του Άγγλου τραγουδοποιού από το Leeds κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στο 2015 και από εκεί προέρχεται και το ομώνυμο τραγούδι, "More Stately Mansions". «Πιστεύω πως είμαι πιο κοντά στην pop παρά στην prog, όμως δεν θεωρώ πως αυτές οι ταμπέλες μου ταιριάζουν. Έχει σημασία; Πάνω απ’ όλα προσπαθώ να γράφω μουσική αβίαστα». Διαβάστε εδώ την υπόλοιπη συνέντευξη, αλλά και εδώ την παρουσίαση του δίσκου από τον Δημοσθένη Ιωάννου.

Cage: "Across The Sea Of Madness" (video)
Οι metallists Cage από το San Diegο αποκάλυψαν το επίσημο –και πολύ κινηματογραφικό- videoclip για το τραγούδι τους "Across The Sea Of Madness". Δείτε το! Οι Cage επέστρεψαν στις 30 Οκτωβρίου με την κυκλοφορία του "Ancient Evil", μέσω της SMG Records, που βασίστηκε σε μια νουβέλα τρόμου του Sean Peck και γι’αυτό και περιλαμβάνει πολλά αφηγηματικά σημεία.

Panic! At The Disco: "Emperor's New Clothes" (video)
Οι Panic! At The Disco από το Las Vegas επιτέλους ανακοίνωσαν και επισήμως τη νέα τους δουλειά "Death Of A Bachelor", που θα κυκλοφορήσει στις 15 του Γενάρη από την Decaydance. Το video σκηνοθετήθηκε από τον Daniel Cloud Campos και ακολουθεί την ιστορία του "This Is Gospel" video από το 2013.
  • SHARE
  • TWEET