Ανακοινώθηκε το πλήρες line-up του New Long Fest 2014

Το μεγαλύτερο underground πάρτι του καλοκαιριού

26/05/2014 @ 12:57
Το New Long Fest, το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο ίσως open air festival της underground rock και metal ελληνικής σκηνής είναι για 10η συνεχή χρονιά κοντά σας, με ένα δυναμικό όπως πάντα line-up, τo Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης.

Από το 2004 το φεστιβάλ με αρχικό όνομα "Μουσικά Κύματα", υπό την αιγίδα του συλλόγου Πολιτιστικές Απόπειρες και του Δήμου Μαραθώνα, φιλοξενεί με επιτυχία τους πιο επίκαιρους και ενεργούς εκπρόσωπους του σκληρού ήχου της εγχώριας σκηνής.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος 19 εξαιρετικές μπάντες σε μία σκηνή, άφθονη και κρύα βαρελίσια μπύρα, ζεστά σουβλάκια, merchandise, Camping, φιλική διάθεση και ομαδικό πνεύμα, θα συνθέσουν το μεγαλύτερο underground πάρτι του καλοκαιριού που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσετε με είσοδο μόνο 2 ευρώ ανά ημέρα!

Το New Long Fest έχει πλέον καθιερωθεί και αποτελεί έναν θεσμό που στηρίζεται εδώ και χρόνια από τους φίλους της metal / rock μουσικής.

Όσοι δεν είχατε την τύχη να παρευρεθείτε, ήρθε μάλλον η ώρα να ζήσετε αυτή την εμπειρία!

Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης (πρώην Αμερικανική Βάση) | Λεωφ. Μαραθώνος 196

Είσοδος: 2 ευρώ την ημέρα. Ώρα έναρξης: 17:00 (και τις 2 μέρες)

Line-up 2014:

Σάββατο 19 Ιουλίου
1000mods
Poem
Full House Brew Crew
45 Rats
Above Us The Waves
Speedblow
Allochiria
Automaton
Since (Time)

Κυριακή 20 Ιουλίου
(special secret act)
Aenaon
Dephosphorus
Konkave
Still Falling
Revenge Of The Giant Face
Kin Beneath Chorus
Hostage
Blame Kandinsky

New Long Fest Facebook Page
New Long Fest Youtube Channel
Facebook Event
Documentary Video Teaser

Camping Νέα Μάκρη | Λεωφ. Μαραθώνος 156

To Νew Long Fest 2014 σε συνεργασία με το Κάμπινγκ Νέα Μάκρη προσφέρουν ειδικές τιμές (έκπτωση 30%) για τους φίλους που επιθυμούν να διαμείνουν στην περιοχή για το 2ήμερο. Το Μόνο που θα χρειαστεί είναι να δήλωσετε στο Κάμπινγκ ότι έχετε έρθει για το Φεστιβάλ για να πάρετε την ειδική έκπτωση. Το Κάμπινγκ απέχει από το Χώρο του φεστιβάλ και την Θάλασσα μόλις 5 λεπτά με τα πόδια.

Για πληροφορίες / κρατήσεις: 6977327687

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET