Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία της συναυλίας του Morrissey

...και ελπίζουμε να προλάβει αυτήν τη φορά τις πτήσεις ο Moz

06/12/2014 @ 18:38
Όπως αποκάλυψε η διοργανώτρια εταιρεία, Detox Events, στο λογαριασμό της στο Twitter, η συναυλία του Morrissey που αναβλήθηκε επαναπρογραμματίζεται για την Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου.

H νέα ανακοίνωση αναφέρει: «Τα εισιτήρια που έχουν πουληθεί ήδη και αναγράφουν την παλιά ημερομηνία διεξαγωγής, ισχύουν κανονικά. Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται στα γνωστά σημεία. Σημείωση: για να μην υπάρξει παρανόηση από το κοινό, ενημερώνουμε ότι η – επίσης - αναβληθείσα συναυλία της Κωνσταντινούπολης μεταφέρθηκε στις 17 Δεκεμβρίου.

Οι δύο αυτές συναυλίες (Αθήνα και Κωνσταντινούπολη) αντικατέστησαν τις συναυλίες της Ολλανδίας (Γκρόνιγκεν, Τίλμπουργκ) που ήταν προγραμματισμένες για τις 15 και 16 Δεκεμβρίου και οι οποίες έχουν ήδη αλλάξει ημερομηνία».

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση της ακύρωσης της προγραμματισμένης συναυλίας του Moz, η οποία επρόκειτο να λάβει χώρα την περασμένη Παρασκευή:
«Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται. Ο Morrissey έχασε την πτήση του (καθυστέρησε η πτήση του από το Δουβλίνο για το Λονδίνο και έχασε το δεύτερο σκέλος της, την πτήση για Αθήνα). Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να βρεθεί σήμερα στην Αθήνα και η συναυλία δεν θα πραγματοποιηθεί. Πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία της συναυλίας, για την οποία ισχύουν κανονικά τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια. Ζητούμε την κατανόηση του κοινού για την ταλαιπωρία του από αυτό το απροσδόκητο συμβάν»
  • SHARE
  • TWEET