Ανακοίνωση των Stone Temple Pilots σχετικά με την αγωγή τους εναντίον του Scott Weiland

04/06/2013 @ 11:40
Τα πράγματα στις τάξεις των Stone Temple Pilots φαίνεται πως λειτουργούν «αυτόματα». Οι τρεις Stone Temple Pilots κινήθηκαν νομικά εναντίον του πρώην τραγουδιστή Scott Weiland, ο Weiland τους είπε αχάριστους και εγωιστές και οι τρεις βγάζουν ανακοίνωση προσπαθώντας να εξομαλύνουν τη κατάσταση.

Η ανακοίνωση ξεκινάει ως εξής: «Δεν ήταν πρόθεσή μας να βλάψουμε τον Scott. Θέλουμε να προχωρήσουμε δημιουργικά, και οι επιλογές και οι δράσεις του Scott μας απέτρεπαν από αυτό. Ήμασταν στη φάση που ξεκινούσαμε την περιοδεία για να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου μας άλμπουμ, "Core". Στο πλάνο ήταν να παίζουμε ολόκληρο το άλμπουμ μαζί με κάποια άλλα κλασικά μας κομμάτια.Οπότε μπορείτε να καταλάβετε το σοκ και την απογοήτευσή μας όταν μάθαμε ότι ο Scott είχε ετοιμάσει αυτή τη περιοδεία για τον εαυτό του σαν solo καλλιτέχνης και αποφάσισε να κάνει ακριβώς ό,τι είχαμε σχεδιάσει σαν συγκρότημα.»

Ο Kretz και οι αδελφοί DeLeo καταλήγουν λέγοντας ότι «έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε ως Stone Temple Pilots και είμαστε ενθουσιασμένοι με την καινούρια μουσική που φτιάχνουμε με τον Chester». Ολόκληρη την ανακοίνωση μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
  • SHARE
  • TWEET