Allah-Las: Νέος δίσκος λίγο πριν την εμφάνισή τους στην χώρα μας (video)

Ηχογραφημένο με vintage εξοπλισμό το τρίτο άλμπουμ του κουαρτέτου από το Los Angeles

15/06/2016 @ 22:58

Οι Allah-Las ανακοινώνουν την κυκλοφορία της τρίτης τους δισκογραφικής δουλειάς. Ο νέος δίσκος τιτλοφορείται "Calico Review" και θα βγει στα ράφια των δισκοπωλείων στις 9 του Σεπτέμβρη, με την σφραγίδα της Mexican Summer.

Μετά από το ομώνυμο ντεμπούτο τους το 2012 και το "Worship The Sun" του '14, το κουαρτέτο από το Los Angeles αλλάζει δισκογραφική στέγη και ηχογραφεί στο ιστορικό Valentine Recording Studio της γενέτειράς του, το οποίο είχε παραμείνει αδρανές από το 1979. Η επαναλειτουργία του στούντιο έφερε την μπάντα σε επαφή με εξαιρετικό vintage εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένης μιας κονσόλας Universal Audio 610 του 1964, την ίδια με την οποία οι Beach Boys ηχογράφησαν το "Pet Sounds". Στον ήχο της μπάντας προστέθηκαν η βιόλα, το Μέλοτρον και το theremin.

Εν όψει της νέας κυκλοφορίας, δόθηκε στην δημοσιότητα και το πρώτο single "Famous Phone Figure", συνοδευόμενο από το σχετικό video, σε σκηνοθεσία Robbie Simon. Δείτε το εδώ.

Οι Allah-Las θα εμφανιστούν στο Terra Vibe την Τρίτη 19 Ιουλίου, λαμβάνοντας μέρος στο φετινό Rockwave Festival, μαζί με τους Lana Del Ray, Lisa Mitchell και Iratus.

"Calico Review" tracklist:

1. Strange Heat
2. Satisfied
3. Could Be You
4. High & Dry
5. Mausoleum
6. Roadside Memorial
7. Autumn Dawn
8. Famous Phone Figure
9. 200 South La Brea
10. Warmed Kippers
11. Terra Ignota
12. Place In The Sun

  • SHARE
  • TWEET