Ακυρώνεται η reunion περιοδεία των Black Sabbath. Στη θέση τους ο Ozzy με τη βοήθεια εκλεκτών καλεσμένων

17/02/2012 @ 21:47
Ήταν λίγο ως πολύ αναμενόμενο πως το πρόβλημα υγείας του Tony Iommi θα επηρέαζε την επερχόμενη περιοδεία των Black Sabbath και δυστυχώς οι Κασσάνδρες επιβεβαιώθηκαν.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν τα παρακάτω:

«Οι Black Sabbath αναγκάζονται να ακυρώσουν μερικά σχέδια λόγω της μάχης του Tony Iommi με το λέμφωμα. Θα εμφανιστούν μόνο σε μία εκ των προγραμματισμένων συναυλιών του καλοκαιριού, αυτή στο Download Festival, την Κυριακή, 10 Ιουνίου.

Για να μην απογοητεύσουμε τους promoters και τους οπαδούς, ο Ozzy Osbourne θα αναλάβει την πλειονότητα των προγραμματισμένων εμφανίσεων των Black Sabbath (τόσο τα φεστιβάλ, όσο και τις headline εμφανίσεις) ως Ozzy & Friends. Αυτές οι «πρώτες» Ozzy & Friends εμφανίσεις θα περιλαμβάνουν συμμετοχές από «ειδικούς καλεσμένους» μουσικούς, όπως ο Geezer Butler (που θα βρεθεί με τον Ozzy για ένα ειδικό Black Sabbath set, ως ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης στον φίλο Tony Iommi) και ο Zakk Wylde. Επιπρόσθετα, στην παρέα του Ozzy θα βρίσκεται ο εδώ και πολλά χρόνια συνεργάτης και φίλος Slash σε περιορισμένες εμφανίσεις, με άλλους «ειδικούς καλεσμένους» να προστίθενται στην περιοδεία σε διάφορες στάσεις κατά τη διάρκεια αυτής.

Ο Tony Iommi συνεχίζει να έχει εξαιρετική πρόοδο και ανυπομονεί να βγει ξανά στο δρόμο. Εν τω μεταξύ, οι Black Sabbath συνεχίζουν να γράφουν και να ηχογραφούν μουσική στο Ηνωμένο Βασίλειο για το επερχόμενο άλμπουμ τους. Περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις ημερομηνίες, καθώς και για τις ηχογραφήσεις και τα σχέδια περιοδείας των Black Sabbath επίκεινται».

Όπως γίνεται αντιληπτό, και η προγραμματισμένη εμφάνιση των Black Sabbath στα πλαίσια του Rockwave Festival, την Κυριακή, 1 Ιουλίου, στο Terra Vibe, δε θα πραγματοποιηθεί, αλλά αντ' αυτής, απ' ότι φαίνεται, θα απολαύσουμε τον Ozzy με τους ειδικούς καλεσμένους του.
  • SHARE
  • TWEET