Ακυρώνεται η συναυλία των Jex Thoth

Αιτία τα capital controls και η διεξαγωγή εκλογών

28/08/2015 @ 20:03
Οι heavy rock/doom metallers Jex Thoth δεν θα επισκεφτούν τελικά την Ελλάδα για live εμφάνιση, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία Catch The Soap μέσω του Facebook.

Η προγραμματισμένη για τις 20 Σεπτεμβρίου εμφάνισή τους ακυρώθηκε σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση:

Με βαριά καρδιά οδηγούμαστε στην ακύρωση της συναυλίας των Jex Thoth στο Κύτταρο που ήταν προγραμματισμένη για τη Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Έχοντας ήδη ξεπεράσει τεράστια εμπόδια ώστε να καταστεί εφικτή η διεξαγωγή της συναυλίας παρ' όλη τη συνεχώς αυξανόμενη τεταμένη οικονομική κατάσταση της χώρας, η ανακοίνωση της διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών την ίδια ακριβώς ημέρα, αλλά και η αδυναμία πληρωμών λόγω της επιβολής των capital controls, αποτελούν από μόνα τους νέα, ανυπέρβλητα εμπόδια για τη πραγματοποίησή της.

Η ακύρωση της όποιας συναυλίας είναι για εμάς πάντα τη τελευταία λύση, αλλά σε αυτή τη περίπτωση είναι δυστυχώς μονόδρομος. Βρισκόμαστε ήδη σε συνεννόηση με το management της μπάντας για την πιθανότητα διεξαγωγής της συναυλίας στα πλαίσια μελλοντικής Ευρωπαϊκής περιοδείας τους και ελπίζουμε να μην περάσει πολύς καιρός μέχρι να έχουμε την ευκαιρία να μας επισκεφθούν τελικά οι Jex Thoth.

Η εξαργύρωση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων, θα ολοκληρωθεί αυτόματα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη κατανόηση.

Jex Thoth Athens
  • SHARE
  • TWEET