Ακούστε το "Ora Pro Nobis Lucifer" των Behemoth

Δεύτερο κομμάτι του "The Satanist" που αποκαλύπτουν οι black metallers

30/01/2014 @ 10:59
Πριν λίγο καιρό, οι Behemoth έδωσαν στη δημοσιότητα το κομμάτι "Blow Your Trumpet Gabriel" από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά, "The Satanist", η οποία θα κυκλοφορήσει στις 3 Φεβρουαρίου.

Το black metal συγκρότημα έδωσε τώρα στη δημοσιότητα ακόμα ένα τραγούδι από το "The Satanist", το "Ora Pro Nobis Lucifer", το lyric video του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Ο frontman του συγκροτήματος, Nergal, μίλησε πρόσφατα σχετικά με το τι σημαίνει γι' αυτόν ο τίτλος και η μουσική του δίσκου:

«Ο τίτλος "The Satanist" είναι ένας πολύ απλός τίτλος, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύπλοκος και πολυδιάστατος», δηλώνει ο Nergal. «Υπό μία έννοια, δεν θέλω ή δεν χρειάζεται να το εξηγήσω γιατί ο καθένας μπορεί να βρει τη δική του ερμηνεία. Νομίζω ότι η μουσική του "The Satanist" είναι αρκετή. Κατά κάποιον τρόπο, δεν έχω καμία ανάγκη να μιλήσω γι' αυτό.»

«Ήθελα να κάνω μια ειλικρινή δήλωση σχετικά με το ποιος είμαι και τι η ζωή σημαίνει για μένα μέσα από αυτή τη μουσική,» συνεχίζει ο Nergal. «Ο σατανάς είναι η πιο παρεξηγημένη φιγούρα στον κόσμο. Εκπροσωπεί την αλήθεια και το πνεύμα του ανθρώπου, την ελευθερία και την ειλικρίνεια του ποιοι είμαστε. Μεγάλωσα ως καθολικός και έτσι μου είπαν πολλά για τον σατανά, αλλά δεν ήταν η αλήθεια. Ο σατανισμός αφορά τη ζωή, την απελευθέρωση και την αγάπη για την ελευθερία. Έχω τον σατανά μέσα μου, κυλάει στις φλέβες μου και τη μουσική μου.»

Behemoth - The Satanist

  • SHARE
  • TWEET