Ακούστε νέα κομμάτια από Red Fang, Sepultura, Godflesh και Metal Church

20/09/2013 @ 10:40
Οι Red Fang κυκλοφορούν στις 15 Οκτωβρίου το νέο τους δίσκο με τίτλο "Whales And Leeches", και μετά το "Blood Like Cream" δίνουν στη δημοσιότητα ένα ακόμη καινούριο κομμάτι.

Πρόκειται για το "No Hope", το οποίο μπορείτε να ακούσετε μέσω του SoundCloud.



To "The Age Of The Atheist" είναι το νέο single από τον επερχόμενο δίσκο των Sepultura, "The Mediator Between Head And Hands Must Be The Heart". Εκτός από το YouΤube, το single διατίθεται ως digital single και βινύλιο που θα έχει στη δεύτερη πλευρά του τη διασκευή στο "Zombie Ritual" των Death.



Οι πρωτοπόροι του industrial metal, Godflesh, προσφέρουν την πρώτη τους ηχογράφηση μετά από 12 και πλέον χρόνια απραξίας. Πρόκειται για τη διασκευή στο "F.O.D. (Fuck Of Death)" των Καναδών death thrashers Slaughter. Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι, που θα κυκλοφορήσει σε flexi disc μαζί με το περιοδικό Decibel, μέσω του SoundCloud.



Οι επανενωμένοι Metal Church ανακοίνωσαν πριν από μερικές μέρες την κυκλοφορία του νέου δίσκου "Generation Nothing" και προσφέρουν μέσω του SoundCloud το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα της νέας τους δουλείας, "Scream".
  • SHARE
  • TWEET