Ακούστε κάτι νέο!

Νέα τραγούδια, video και διασκευές από: Caligula's Horse, Deerhunter, Dave Gahan & Soulsavers, Asaf Avidan, Civil War, Blurred Vision, Μιχάλη Δέλτα

21/10/2015 @ 17:05
Νέες μουσικές κυκλοφορίες, τραγούδια αλλά και ενδιαφέρουσες διασκευές παλιών αγαπημένων, ολόφρεσκα videoclip και αφιερώσεις συνεχίζουν να κατακλύζουν το Διαδίκτυο.

Ο φθινοπωρινός καιρός απαιτεί ακρόαση νέων μουσικών και γι’ αυτό το ραντεβού μας με ό,τι πιο καινούριο είναι επιβεβλημένο! Διαλέξαμε και πάλι τα πιο «επείγοντα» από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε.

Για να ακούσετε τα τραγούδια που σας ενδιαφέρουν, κάντε κλικ στον τίτλο.

Blurred Vision: "Dear John" (video)
Το "Dear John" –προερχόμενο από το ντεμπούτο των Blurred Vision, "Organized Insanity"- είναι αφιερωμένο στα πρόσφατα 75α γενέθλια του John Lennon, το videoclip του βρίθει cameo εμφανίσεων και το downloading του «μάχεται» την πείνα, αφού όταν το κατεβάσεις μέσω iTunes, Google Play ή Spotify, κάνεις αυτόματα δωρεά στην μη κυβερνητική οργάνωση κατά της πείνας, WhyHunger.

Caligula's Horse: "Firelight" (video)
Νέο video από τον πολύ φρέσκο δίσκο των Αυστραλών, "Bloom", που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη από την Inside Out Music. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, βλέπουμε την μπάντα να παίζει σε μια καταπράσινη, μαγευτική τοποθεσία, για την επιλογή της οποίας ευθύνονται οι Pete Stupka και Drew Menzies.

Deerhunter: "Living My Life" (video)
Το "Living My Life" –ένα τραγούδι με λαμπιρίζοντα στοιχεία 80’s pop που μιλάει για την χαμένη νιότη- έρχεται από το άλμπουμ "Fading Frontier", που μόλις κυκλοφόρησε από την 4AD. Ο ίδιος ο Cox κινηματογράφησε και επεξεργάστηκε τα πλάνα του -σαν κολάζ- video που είναι αφιερωμένο στον Miles Davis.

Dave Gahan & Soulsavers: "All Of This And Nothing" (lyric video)
Εκτός από το video του "All Of This And Nothing", δείτε εδώ και μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση των ίδιων των συντελεστών Dave Gahan και Soulsavers περί του επερχόμενου νέου δίσκου "Angels & Ghosts".

Asaf Avidan: "Chelsea Hotel Ν.2" (Leonard Cohen διασκευή)
«Μία σπιτική, νυχτερινή ηχογράφηση ενός από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια από έναν από τους πιο αγαπημένους μου τραγουδοποιούς. Αυτή δεν είναι η δική μου οπτική, απλά ο τρόπος που βγήκε απόψε... μια οποιαδήποτε άλλη βραδιά, μπορεί το αποτέλεσμα να είναι εντελώς διαφορετικό». Αλλά πάντα εξαιρετικό, τολμούμε να προδικάσουμε. Ο ταλαντούχος κύριος Asaf Avidan σε μια Leonard Cohen στιγμή.

Civil War: "Braveheart" (video)
Οι Σουηδοί Civil War συνεχίζουν την παράδοση των ιστορικοκεντρικών συνθέσεων με τον τελευταίο δίσκο τους "Gods & Generals" να κυκλοφορεί από την Napalm Records. Σε αυτό το videoclip, η power metal μπάντα που αποτελείται από πρώην μέλη των Sabaton, ασχολείται με μια θρυλική μορφή της Σκωτίας, τον William Wallace.

Μιχάλης Δέλτα: "The Strongest Light"
Ο Μιχάλης Δέλτα έχει αφήσει το αποτύπωμά του στην Ελληνική ηλεκτρονική σκηνή, από τις αρχές των 90’s με τους Στέρεο Νόβα. Με το πέρασμα των χρόνων, έχει περάσει από την techno στο ambient και αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα της επερχόμενης νέας του δουλειάς, "Life Is Now", που κυκλοφορεί στις 26/10 από την Inner Ear.

Καλή σας Ακρόαση!
  • SHARE
  • TWEET