Ακούστε καινούρια μουσική από Enchant, Flying Colors, Billy Talent και Lizzard

Νέα κομμάτια από Enchant, Billy Talent και Lizzard, album teaser από τους Flying Colors

30/09/2014 @ 12:02
Οι Enchant κυκλοφορούν αυτές τις μέρες και μετά από έντεκα χρόνια δισκογραφικής αποχής το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "The Great Divide" και δίνουν στη δημοσιότητα μέσω SoundCloud το ομώνυμο κομμάτι.

Στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε τόσο την κριτική του δίσκου, όσο και τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Χρήστο Καραδημήτρη ο ιθύνων νους, βασικός συνθέτης και κιθαρίστας της μπάντας, Doug Ott.

Οι Flying Colors των Mike Portnoy, Neil Morse, Steve Morse, Casey McPherson και David LaRue κυκλοφόρησαν επίσημα το νέο τους άλμπουμ "Second Nature", και μετά το streaming ολόκληρου του δίσκου για περιορισμένο χρονικό διάστημα, διαθέτουν το διάρκειας εννέα λεπτών teaser.

Στις σελίδες του Rocking.gr βρίσκεται ήδη η κριτική του δίσκου, αλλά και η συνέντευξη που παραχώρησε o frontman της μπάντας, Casey McPherson, στον Χρήστο Καραδημήτρη.


Οι Billy Talent κυκλοφορούν στις 4 Νοεμβρίου την συλλογή "Hits", η οποία θα περιλαμβάνει και δύο καινούρια κομμάτια. Το ένα από αυτά φέρει τον τίτλο "Kingdom Of Zod" και μπορείτε να το ακούσετε στο κανάλι της μπάντας στο YouTube. 


Tο experimental rock / metal σχήμα των Lizzard διαθέτει για ακρόαση το "The Roots Within", κομμάτι που θα περιλαμβάνεται στον νέο δίσκο "Majestic". Ως ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 17η Οκτώβρη. 

  • SHARE
  • TWEET