Ακούστε καινούργια κομμάτια από Queensryche και Firewind και δείγματα από το "Raise The Curtain" του Jon Oliva

07/06/2013 @ 11:32
Άλλο ένα δείγμα του ομώνυμού τους άλμπουμ, πρώτου με τον Todd La Torre στα φωνητικά, έδωσαν οι Queensryche.

Πρόκειται για το "Fallout", το οποίο μπορείτε να ακόυσετε παρακάτω. Δύο ακόμη κομμάτια του δίσκου, τα "Redemption" και "Where Dreams Go To Die", είναι διαθέσιμα για ακρόαση μέσω της Century Media.

Εκτός από την κριτική του δίσκου, μπορείτε να διαβάσετε επίσης την αποκαλυπτική συνέντευξη του Michael Wilton στον Χρήστο Καραδημήτρη.
VIDEO



Μετά το trailer, το εξώφυλλο και το tracklisting του "Apotheosis - Live 2012", οι Firewind έδωσαν προς ακρόαση μέσω soundcloud το κομμάτι "Few Against Many".

To ζωντανά ηχογραφημένο, κατά την τελευταία περιοδεία του group με τον αποχωρήσαντα Apollo Papathanasio στα φωνητικά, άλμπουμ κυκλοφορεί στις 24 Ιουνίου. Την επόμενη εβδομάδα μπορείτε να διαβάσετε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Gus G πριν από λίγες ημέρες στο site μας.
AUDIO



Μετά από το το lyric video του τραγουδιού "Father Time", μπορείτε να ακούσετε δείγματα από έξι ακόμη κομμάτια του πρώτου προσωπικού δίσκου του Jon Oliva με τίτλο "Raise The Curtain" στον ακόλουθο σύνδεσμο. Την κριτική του δίσκου μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

Oliva - Raise The Curtain
  • SHARE
  • TWEET