Ακούστε και δείτε ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα!

Ιδού τα νέα τραγούδια και video από: Suede, Disclosure, Children Of Bodom, The Dead Weather, Grave Digger, Baroness

25/09/2015 @ 13:43
Πολλά νέα τραγούδια κυκλοφορούν αρχές φθινοπώρου, μιας και την «επιστροφή στα θρανία» ακολουθούν πολλές καινούριες μουσικές κυκλοφορίες.

Εμείς διαλέγουμε και πάλι τα πιο «επείγοντα» από ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί, σας τα παρουσιάζουμε και περιμένουμε τις δικές εντυπώσεις.

Για να ακούσετε τα τραγούδια και να δείτε τα video που σας ενδιαφέρουν, κάντε κλικ στον τίτλο.

Suede: "Outsiders"
Νωρίτερα μέσα στον μήνα, οι Suede ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του διάδοχου του "Bloodsports" του 2013. Το "Night Thoughts" θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιανουαρίου 2016 και σαν ένα ακόμη δείγμα, μπορείτε να ακούσετε το "Outsiders", που μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα.

The Dead Weather: "Be Still" 
Στο τρίτο μέρος της μίνι-σειράς από video αφιερωμένα στην τεχνική και το παίξιμο κάθε μέλους τους, οι Dead Weather παίζουν το νέο τραγούδι τους "Be Still", από τον δίσκο "Dodge & Burn" που κυκλοφορεί σήμερα.

Baroness: "Chlorine & Wine" 
Οι Baroness ανακοίνωσαν πρόσφατα την κυκλοφορία του τέταρτου δίσκου τους "Purple" (το περιμένουμε στις 18 Δεκεμβρίου μέσω της Abraxan Hymns). Μια πρώτη ...αυτιά στον δίσκο μπορείτε να ρίξετε μέσω του άρτι αφιχθέντος live video για το τραγούδι "Chlorine & Wine".

Disclosure feat. Lorde: "Magnets"
Το νέο άλμπουμ των Disclosure, Caracal βγαίνει στα δισκοπωλεία αύριο, Παρασκευή. Ένα πρώτο single, το "Magnets", αποτελεί γέννημα της συνεργασίας μεταξύ των Guy Lawrence, Howard Lawrence κι της Lorde, μετά την επιτυχημένη συνύπαρξή του επί σκηνής των BRIT Awards, όπου και παρουσίασαν μια mash-up εκδοχή των "Royals" και "White Noise".

Children Of Bodom: "Morrigan"
Ίσως να έχετε ξανακούσει το "Morrigan", αλλά δεν έχετε ξαναδεί το ολοκαίνουριο videoclip που πλέον το συνοδεύει. Από το άλμπουμ "I Worship Chaos", το "Morrigan" επιλέχθηκε να είναι το πρώτο οπτικοποιημένο τραγούδι για την Φινλανδική μπάντα, σε παραγωγή του Σουηδού σκηνοθέτη Patric Ullaeus (Europe, Dimmu Borgir, Arch Enemy και πολλών άλλων).

Grave Digger: "Heavy Metal Breakdown" 
Αν και τα αναφέραμε και αλλού, αξίζει να δείτε το animated video των Γερμανών metallers για το καινούριο τραγούδι τους, "Heavy Metal Breakdown". Ο δίσκος "Exhumation - The Early Years" θα βγει στα ράφια στις 23 Οκτώβρη μέσω της Napalm Records.

Καλή σας Διασκέδαση!
  • SHARE
  • TWEET