Ακόμα μία metal συναυλία ακυρώνεται υπό το φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων

Διαβάστε τη δήλωση της μπάντας

26/11/2015 @ 11:45
Η συναυλία των Children Of Bodom, που ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα στις 29 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες, ακυρώθηκε εξαιτίας των αυξημένων μέτρων ασφαλείας σε όλη την πόλη.

Οι Βρυξέλλες παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού από τις 21 Νοεμβρίου, λίγες μέρες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, που άφησαν πίσω τους 130 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

Η δήλωση της μπάντας έχει ως εξής:

«Δυστυχώς η συναυλία μας στο Βέλγιο ακυρώθηκε, μαζί με όλες τις συναυλίες που θα λάμβαναν χώρα στις Βρυξέλλες στις 29 Νοεμβρίου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το επίπεδο συναγερμού σε όλη την περιοχή των Βρυξελλών ανήλθε στο ύψιστο επίπεδο, το 4, οπότε είναι αναγκασμένοι να ακυρώσουν όλες τις συναυλίες. Θα θέλαμε να ξέρετε ότι ο χώρος που θα μας φιλοξενούσε έκανε τα πάντα για να κρατήσει αυτό το σόου, συμπεριλαμβανομένου αιτήματος για μεγαλύτερη ασφάλεια από την πόλη, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Είμαστε ευγνώμονες. Ψάχνουμε μήπως κάνουμε κάποια άλλη συναυλία εκεί κοντά και θα σας ενημερώσουμε μόλις γνωρίζουμε κάτι παραπάνω, αλλά προς το παρόν, πρέπει να επιστρέψετε τα εισιτήριά σας και να πάρετε τα χρήματα σας πίσω. Οι υπόλοιπες συναυλίες της μπάντας θα πραγματοποιηθούν κανονικά, οπότε τα λέμε σύντομα!»

  • SHARE
  • TWEET