Ακόμα και οι ψαγμένες post-rock μπάντες ...βγάζουν τη δική τους μπύρα

...και burger εμπνευσμένο από τους ίδιους

10/03/2014 @ 12:06
Η μόδα που έχουν δημιουργήσει οι Iron Maiden, οι Motörhead, οι AC/DC και πάμπολλα άλλα συγκροτήματα φαίνεται ότι έχει φτάσει και σε συγκροτήματα μικρότερου εμπορικού βεληνεκούς.

Μία νέα μπύρα, καρπός της συνεργασίας της Metal, Beers & Burgers με το κατάστημα Kuma's Corner / Kuma's Too και τη ζυθοποιία Illinois Craft Brewers Guild, θα είναι εμπνευσμένη από τους Αμερικανούς Russian Circles, ένα από τα πιο βαριά και κατά γενική ομολογία πιο ποιοτικά post-rock συγκροτήματα.

Η μπύρα θα ονομάζεται "Death Rides A Horse", κατά το ομώνυμο τραγούδι από το ντεμπούτο και πιο γνωστό δίσκο της μπάντας, το "Enter" του 2006. Ακούστε το "Death Rides A Horse" εδώ.

Πέρα από την εν λόγω μπύρα, τα Kuma’s Corner θα σερβίρουν και ένα burger εμπνευσμένο από τους Russian Circles (υπενθυμίζουμε ότι το ίδιο μαγαζί είχε σερβίρει το burger των Ghost, το οποίο είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από ένθερμους χριστιανούς).

*Να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα αν οι ίδιοι οι Russian Circles συμμετείχαν στη διαδικασία της εν λόγω εμπορικής συνεργασίας.
  • SHARE
  • TWEET