Αγωγή εναντίον των Machine Head από τον πρώην μπασίστα της μπάντας, Adam Duce

Machine Head και Adam Duce χώρισαν τους δρόμους τους τον περασμένο Φεβρουάριο

21/01/2014 @ 11:32
Το γνωμικό «ενός χωρισμού, αγωγές έπονται» φαίνεται πως επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση της αποχώρησης ή απόλυσης του Adam Duce από τους Machine Head τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς, όπως μεταδίδει το Courthouse News, ο Duce κατέθεσε αγωγή εναντίον των πρώην συνεργατών του επικαλούμενος, μεταξύ άλλων, αθέτηση συμφωνίας και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Duce ισχυρίζεται πως παρότι κατείχε, πριν τη φυγή του, το ένα τέταρτο των δικαιωμάτων που αφορούν τους Machine Head, τα χρήματα που έπαιρνε από τα έσοδα του συγκροτήματος δεν αντιστοιχούσαν στο μερίδιό του, κατηγορώντας τον frontman Rob Flynn και τον manager Joseph W. Huston για άνισες πρακτικές.

Ισχυρίζεται ακόμη πως η αποχώρηση-απόλυσή του από τη μπάντα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς το νέο δισκογραφικό συμβόλαιο που υπέγραψαν με την Nuclear Blast Entertainment λίγο αργότερα οι Machine Head θα επέφερε στα εναπομείναντα μέλη μεγαλύτερο μερίδιο.

Ο Duce αναφέρεται επίσης στους ισχυρισμούς του Flynn περί ουσιαστικής παραίτησής του εδώ και μια δεκαετία («είχε βαρεθεί το συγκρότημα, είχε βαρεθεί να περιοδεύει, να ηχογραφεί, να κάνει πρόβες, να ψάχνει για εξώφυλλα»), κατηγορώντας τον ότι με αυτόν τον τρόπο έβλαψε ουσιαστικά την φήμη του.
  • SHARE
  • TWEET