Live album από τη συναυλία τους στην Αθήνα ετοιμάζουν οι Agusa

Αυτήν την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου εμφανίζονται στο Six D.O.G.S

10/02/2016 @ 11:48

Σε ηχογράφηση του show τους, αυτήν την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, στο Six D.O.G.S θα προχωρήσουν οι Agusa, με σκοπό την κυκλοφορία ενός live άλμπουμ αργότερα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που λάβαμε από την διοργανώτρια εταιρεία, το live θα «ενισχυθεί» από ένα σπάνιο για την εποχή light show, με liquid loops, με την ευγενική χορηγία του Sound Effect.

«Μέσα από μια αυθεντική vintage μηχανή, φιλοδοξούμε να αναπαράγουμε τη «ρευστότητα» και την πολυχρωμία των μορφών που συναντάμε στα θρυλικά live από τις ένδοξες ψυχεδελικές μέρες των '60s, όπως αυτά του UFO Club ή των ballrooms του Σαν Φρανσίσκο!»

Τόσο το live της 12ης Φεβρουαρίου (με Agusa και Methexis), όσο και αυτό του Σαββάτου, 13 Φεβρουαρίου (με Oresund Space Collective και Automaton) θα ξεκινήσουν αυστηρά στις 21:00. Αν θέλετε να απολαύσετε τους Methexis την Παρασκευή και τους Automaton το Σάββατο, καλό θα ήταν να είστε στο Six D.O.G.S. γύρω στις 20:30 το αργότερο, μας ενημερώνει η διοργανώτρια εταιρεία.


Side Effects

Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016
Agusa + Methexis
Øresund Space Collective + Automaton
Six D.O.G.S., Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα, ώρα έναρξης 21.00, πόρτες 20.00.

Εισιτήρια προς 15 την ημέρα (18 στην πόρτα), ή 28 για το διήμερο από το Tickethouse (ή στο www. ticketpro.gr, με 10% επιβάρυνση) και στα δισκοπωλεία Sound Effect και Record House.

  • SHARE
  • TWEET