Δύο άλμπουμ ταυτόχρονα κυκλοφορούν οι Afformance

Το νέο τους δισκογραφικό project αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου

13/09/2017 @ 11:28

Οι Αθηναίοι Afformance (γνωστοί από τα πιο post rock πονήματα του παρελθόντος) ανακοίνωσαν ένα σπουδαίο δισκογραφικό project, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της εγχώριας δισκογραφικής εταιρείας United We Fly στις 20 Οκτωβρίου 2017.

Πρόκειται για τη ταυτόχρονη κυκλοφορία δύο άλμπουμ, με δύο διαφορετικούς προσανατολισμούς αλλά και δύο διαφορετικές προσωπικότητες, σε μουσικό και θεματολογικό επίπεδο.

Το "Pop Nihilism" είναι -όπως δηλώνει και το όνομά του- μία pop-υφής ωδή στο σκοτάδι και την εσωστρέφεια, που άλλωστε χαρακτήριζε πάντα τους Afformance στα μέχρι πρότινος δισκογραφήματά τους. Πολυπρόσωπο, πότε ερεβώδες και πότε γλυκόπιοτο, κουβαλάει μέσα του επιρροές και στοιχεία από post rock, indie, ambient, παλαιά και πιο σύγχρονη pop, αποτελώντας ότι πιο ώριμο έχει κυκλοφορήσει η μπάντα μέχρι στιγμής.

Tracklist:

1. Perspectivism
2. Youth Corrupter
3. Here, Now, A Million Years
4. Open Mind
5. Fast Forward
6. Auto Reject / Self Validate
7. No Point Return

Afformance

Το "Music For Imaginary Film #1" είναι επίσης ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του. Το ίδιο το σχήμα το περιγράφει ως εξής:

«Είναι η ιστορία ενός άντρα, ο οποίος προσπαθεί να δραπετεύσει από ένα μεγάλο δάσος στο οποίο είναι παγιδευμένος, και κατά την απόδρασή του από αυτό, λύνει αρκετά μυστήρια σχετικά με τον εαυτό του αλλά και τον ανεξερεύνητο κόσμο που τον περιέβαλε. Πρόκειται για την μεταφορική ιστορία ενός ατόμου το οποίο απομονωμένο στον μικρόκοσμό του, αδυνατεί να καταλάβει ή να σκεφτεί το τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή. Τα 8 τραγούδια που περιέχονται στο άλμπουμ, ξεδιπλώνουν ψυχικά και φυσικά στάδια από τα οποία περνάει ο χαρακτήρας, για να πραγματοποιήσει το πέρασμα από τη λήθη στην συνειδητοποίηση της ασθένειάς του.»

Tracklist

1. Intro
2. Sol In The Woods
3. Sol In The Battlefield
4. Anapaest
5. Aftermath
6. Sailor’s Abandoned Ship
7. …Or Maybe It’s Not
8. 619

Afformance

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έχουν πραγματοποιηθεί κατά κύριο λόγο στο Dudu Loft (αλλά και σε αρκετές άλλες τοποθεσίες, λιγότερο ή περισσότερο συνηθισμένες) με τα ίδια τα μέλη της μπάντας σε ρόλους παραγωγού και μηχανικού ήχου, ενώ οι φωτογραφίες των εξωφύλλων είναι της Μαρίζας Καψαμπέλη και ο σχεδιασμός του layout ανήκει στην Semitone Labs.

Μείνετε συντονισμένοι στα site και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των Afformance και της United We Fly, για να ενημερώνεστε πρώτοι για ότι νεότερο σχετικά με τις εν λόγω κυκλοφορίες:

• United We Fly: unitedwefly.com, facebook.com/pg/unitedwecanfly
• Afformance: facebook.com/afformance

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET