Αdele: «Μετανιώνω που γνώρισα τον Damon Albarn»

Η διάσημη τραγουδίστρια επιτίθεται στα όσα είπε για αυτήν ο τραγουδιστής των Blur

04/11/2015 @ 10:00
Η Adele είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς το νέο της τραγούδι "Hello" καταρρίπτει κάθε ρεκόρ πωλήσεων και streaming, λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου δίσκου της (20/11).

Πριν δύο μήνες ο Damon Albarn, επιβεβαίωσε πως δούλεψε μαζί της μετά από δική της παράκληση, αλλά δεν πίστευε πως το υλικό του θα έμπαινε ποτέ στο δίσκο. «Το πρόβλημα είναι πως είναι πολύ ανασφαλής. Δεν χρειάζεται βέβαια, είναι τόσο νέα. Η μουσική της δεν έχει εκπλήξεις, δεν αποφασίζει προς τα που θα πάει» ήταν τα λόγια του frontman των Blur.

Η Αdele απάντησε μέσω του Rolling Stone: «Ήταν τελικά από εκείνες τις στιγμές που λες καλύτερα να μην γνωρίζεις κάποιο είδωλό σου. Το λυπηρό είναι, πως ήμουν μεγάλη οπαδός των Blur αλλά τελικά μετανιώνω που τον γνώρισα».

Η 26χρονη Βρετανή είπε πως δεν τελείωσαν ούτε ένα τραγούδι όσο δούλεψαν μαζί, καθως κανένα δεν ήταν σωστό. «Δεν ταίριαζε στον δίσκο» είπε. «Θεώρησε πως είμαι ανασφαλής. Είμαι το λιγότερο ανασφαλές πρόσωπο που γνωρίζω. Του ζητούσα τη γνώμη του για τους φόβους μου, την επιστροφή ενώ έχω ήδη ένα παιδί, γνωρίζοντας πως και αυτός έχει. Και με αποκαλεί ανασφαλή;»
  • SHARE
  • TWEET