Αβέβαιο το μέλλον των Behemoth

Ο Nergal αποκάλυψε πως, ενώ τα πάντα είναι τέλεια αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό είναι η μπάντα να διαλυθεί

16/09/2014 @ 19:15
Ο frontman των Behemoth, Nergal, αποκάλυψε πως η μπάντα είναι πολύ πιθανό να διαλυθεί παρά την επιτυχία του τελευταίου δίσκου της, "The Satanist".

«Είναι αλήθεια πως αυτός ο δίσκος μας άνοιξε πολλές πόρτες αλλά την ίδια στιγμή έκλεισε άλλες τόσες. Από εμάς μπορείς να περιμένεις οτιδήποτε. Τα πράγματα μπορούν να πάνε σε προς κάθε κατεύθυνση. Μπορεί και να μην υπάρξει καν άλλος δίσκος από εμάς. Μπορεί όμως να βρούμε ένα νέο δρόμο και να ξανακάνουμε κάτι τρομερό», ήταν τα λόγια που προκαλούν απογοήτευση στους οπαδούς της μπάντας.

«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, το ταξίδι έως τώρα είναι συναρπαστικό. Περνάμε καλά, αλλά κανείς δεν ξέρει που θα μας πάει όλο αυτό. Πιθανό να φτάσουμε στο τέρμα και να το διαλύσουμε.»

Ο ίδιος λέει πως έχει ένα σωρό ιδέες για το τι θα κάνει αν οι Behemoth το λήξουν. «Θέλω να γράψω κι άλλο βιβλίο, να κάνω μουσική που να μην είναι απαραίτητα metal. Πολλές μπάντες βγάζουν δίσκους για να μπορούν να περιοδεύουν, αλλά για να είμαι ειλικρινής, εμείς δεν θα το κάνουμε αυτό.»
  • SHARE
  • TWEET