33 χρόνια μετά, ακούστε το «χαμένο» ντουέτο Freddie Mercury - Michael Jackson

Θα περιλαμβάνεται στη νέα συλλογή των Queen

20/09/2014 @ 19:34
33 χρόνια αφ' ότου ξεκίνησαν να δουλεύουν πάνω στο κομμάτι, οι Queen πρόκειται να κυκλοφορήσουν επιτέλους το "There Must Be More To Life Than This", στο οποίο τα φωνητικά κάνουν οι αείμνηστοι Freddie Mercury και Michael Jackson.

Το "There Must Be More To Life Than This" θα περιέχεται στην καινούργια συλλογή των Queen, η οποία θα φέρει τον τίτλο "Queen Forever" και θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου.

Ακούστε το ντουέτο εδώ.

Το "There Must Be More To Life Than This" είχε γραφτεί κατά τη διάρκεια των sessions του "Hot Space" των Queen και είχε κυκλοφορήσει στον πρώτο σόλο δίσκο του Mercury, το "Mr. Bad Guy" του 1985. Εκείνη η έκδοση δεν περιείχε τα φωνητικά που είχε ηχογραφήσει ο Michael Jackson. Στην τωρινή του έκδοση, τα φωνητικά του Michael Jackson προστέθηκαν στο κομμάτι από τον παραγωγό William Orbit, γνωστό από τη δουλειά του στο "Ray Of Light" της Madonna.

Η συλλογή "Queen Forever" θα περιλαμβάνει επίσης μια νέα version του "Love Kills" η οποία ηχογραφήθηκε με παραγωγό τον Giorgio Moroder για μια αποκατεστημένη έκδοση της ταινίας "Metropolis".
  • SHARE
  • TWEET