12.000 εισιτήρια έχουν φύγει για τη συναυλία των Scorpions / Whitesnake στο Στ. Καραϊσκάκη

30/06/2006 @ 13:52
Μια βραδιά για ...30.000 κόσμο. Είναι ένα όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα... γιατί σήμερα, τρεις εβδομάδες πριν, η προπώληση είναι στα 12.000 εισιτήρια! Όλα δείχνουν ότι οι Scorpions με τους Whitesnake στο Καραϊσκάκη θα κάνουν το ρεκόρ του καλοκαιριού. Θα γεμίσει το Καραϊσκάκη όπως ούτε οι ίδιοι δεν έκαναν το 2005 στον ίδιο χώρο με 22.000 εισιτήρια! Η προπώληση συνεχίζεται. Ο στόχος είναι εφικτός για να μιλήσουμε με βεβαιότητα για την πιο μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού!

Scorpions και Whitesnake στο Στάδιο Καραϊσκάκη... Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 21:00. Ώρα έναρξης: 21:00, εισιτήρια 35 ευρώ και 45 ευρώ... Πληροφορίες στο τηλ.: 210-7298995

Προπώληση εισιτηρίων:
Virgin Megastores, Ticket House και Ticketshop με πιστωτική κάρτα στο τηλέφωνο 211-9559900.
Γήπεδο Καραϊσκάκη (στο εκδοτήριο που βρίσκεται στην θύρα 25 κοντά στο Μετρό).



Την τέταρτη εμφάνιση στη χώρα μας μέσα σε λίγα χρόνια κάνουν στις 19 Ιουλίου στο Στάδιο Καραϊσκάκη οι Scorpions. 16 χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, οι Σκορπιοί έχουν ιδιαίτερο λόγο να γιορτάσουν μαζί μας τα 35 χρόνια τους, αφού το ελληνικό κοινό έχει αποδειχθεί πολυπληθές, πιστό και θερμό!

Το γερμανικό συγκρότημα μετά τη μεγάλη επιτυχία της συναυλίας του στον ίδιο χώρο το περασμένο καλοκαίρι όπου εγκαινίασε τη συναυλιακή δράση του σταδίου, ξανάρχεται αλλά αυτή τη φορά για να γιορτάσει τα 35 χρόνια του. Σε ατμόσφαιρα ροκ πάρτι και με τους μοναδικούς Whitesnake μαζί τους, οι Scorpions δίνουν και πάλι ένα σημαντικό ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό σε μια τετράωρη συναυλία! Οι Κλάους Μάινε, Ρούντολφ Σένκερ, Ματίας Γιαμπς, Πάβελ Μακίβοντα και Τζέιμς Κότακ θα ανέβουν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν παλιά, αγαπημένα κομμάτια, αλλά και τα τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ "Unbreakable".

Το περιοδικό Rolling Stone χαρακτήρισε τους Scorpions ως «ήρωες του χέβι μέταλ». Ο Κλάους Μάινε αποδίδει την επιτυχία τους στους δεσμούς φιλίας που έχουν τα μέλη μεταξύ τους. Και οι πέντε «Σκορπιοί», άλλωστε, λατρεύουν να γεμίζουν στάδια και να ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα.

Για τις ανάγκες της συναυλίας της 19ης Ιουλίου θα στηθεί μία σκηνή μήκους 24μ. και 16μ. βάθους, ενώ τα συστήματα ήχου και φωτισμών θα μεταφερθούν σε τέσσερις νταλίκες και για τον συντονισμό τους θα απασχοληθεί ένα συνεργείο 100 ατόμων.

Όσο για τους Whitesnake, αποτελούν ένα από τα πιο σπουδαία groups πίσω στη δεκαετία των '80s. Δημιουργούν τη δική τους ιστορία στη rock μουσική σκηνή, πραγματοποιούν καταπληκτικές on stage εμφανίσεις και πετυχαίνουν μια φανταστική επιτυχία! Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ένας άνθρωπος, ένας προικισμένος καλλιτέχνης, ένας οδηγός ο οποίος έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ένας από τους καλύτερους rockers στην ιστορία της μουσικής, ένας τίτλος που έχουν κερδίσει πολύ λίγοι μουσικοί, όπως είναι ο Ian Gillan (Deep Purple), ο Robert Plant (Led Zeppelin) και άλλοι. Το όνομά του είναι David Coverdale και έχει γεννηθεί για να ροκάρει το μυαλό και την καρδιά μας!

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET