1000mods: Διαθέσιμο για streaming ολόκληρο το νέο τους άλμπουμ

Ακούστε εδώ όλο το "Repeated Exposure to..."

26/09/2016 @ 15:19

Ανήμερα της επίσημης κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ "Repeated Exposure to..." σε φυσική και ηλεκτρονική μορφή, οι 1000mods το διαθέτουν για streaming στην ολότητά του, μέσω του δημοφιλούς YouTube καναλιού Stoned Meadow of Doom.

Ακούστε το εδώ.

Η κυκλοφορία του άλμπουμ σε μορφή βινυλίου είναι προγραμματισμένη για τις 30 Οκτωβρίου, υπό τη στέγη της δικής τους Ouga Βooga and the Mighty Oug Recordings, ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στο 1000mods.com καθιστώντας την περιορισμένη έκδοση (200 λευκά βινύλια) sold-out σε μόλις 24 ώρες! Πλέον βινύλια διατίθενται μόνο σε μαύρο χρώμα.

Για ηλεκτρονική αγορά ή streaming του άλμπουμ επισκεφτείτε επίσης τα παρακάτω links:
Bandcamp
iTunes
Spotify

Θυμίζουμε ότι την παραγωγή του άλμπουμ επιμελήθηκε το ίδιο το συγκρότημα σε συνεργασία με τον Γιώργο Λεώδη, ενώ το εξώφυλλο είναι μία φωτογραφία του Άρη Παναγόπουλου σε επιμέλεια της Fuzz Ink.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, εν τω μεταξύ, ξεκινάει η πανευρωπαϊκή περιοδεία του συγκροτήματος, μαζί με τους Monkey3 και Moaning Cities, η οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνει συμμετοχές στα Up in Smoke Indoor Festival In Z7 (Ελβετία), Desertfest Belgium και Keep it Low Festival (Γερμανία) όπως και εμφανίσεις σε κάποια από τα σημαντικότερα venues της κεντρικής Ευρώπης.

Η αμέσως επόμενη εμφάνιση των 1000mods επί ελληνικού εδάφους αναμένεται την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο Desertfest Athens. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το event page της διοργάνωσης.

Ακόμη περισσότερες ενημερώσεις θα υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες, οπότε ακολουθήστε την επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο facebook για να ενημερώνεστε εγκαίρως.

Ακολουθήστε τους 1000mods στο Instagram για το φωτογραφικό tour diary της επερχόμενης περιοδείας τους.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET