Terror, Death Before Dishonor, Take Offense, Overpain @ Κύτταρο, 21/04/12

Από τον Δημήτρη Χατζημωυσή, 26/04/2012 @ 13:16
Όταν ξεκινάς με το σκεπτικό ότι θα παρακολουθήσεις για τέταρτη φορά σαν headliners της βραδιάς την πιο φορμαρισμένη μπάντα της hardcore σκηνής παγκοσμίως αυτή την στιγμή δεν μπορείς παρά να είσαι ανυπόμονος για την έκβαση της βραδιάς!

Έβδομο κατά σειρά Unleashed Hell In Fest στην Αθήνα με ένα billing harcore καλλιτεχνών που ακολουθεί μια σειρά από live στην Ευρώπη, όπως ακριβώς τουράρει έτσι και στην Αθήνα! Πέρυσι είχαμε τους κολοσσούς και πατεράδες της σκηνής Agnostic Front στο συγκεκριμένο φεστιβάλ. Φέτος έχουμε την super ανερχόμενη και συνεχώς εξελισσόμενη  δύναμη της σκηνής που (τείνει τα τελευταία χρόνια να καθιερωθεί ως classic band) ακούει στο όνομα Terror. Μαζί τους οι Καλιφορνέζοι επίσης Take Offense αλλά και οι εκπληκτικοί Death Before Dishonor από την Βοστόνη.

Το live άνοιξαν οι δικοί μας Overpain ακριβώς 21:00! Όπως και είχε ανακοινωθεί πως θα ξεκίναγε το live! Σε ένα σετ που διήρκεσε περί τα 20 λεπτά οι Θεσσαλονικείς δώσαν πραγματικά τον καλύτερο τους εαυτό! Οι Overpain είναι πραγματικά μία από τις πιο σοβαρές και αξιόλογες μπάντες στον χώρο της σκηνής στην Ελλάδα! Με σταθερό και φανατικό κοινό να τους ακολουθεί σε κάθε τους live! Μπάντα που πατάει καλά πάνω στο stage! Κάτι το οποίο αποδεικνύουν σε κάθε τους εμφάνιση! Μπράβο στα παιδιά! Kάθε φορά και καλύτεροι!

Take Offense

Στην συνέχεια στην σκηνή θα ανέβουν οι Take Offense από την Καλιφόρνια! Μπάντα αρκετά νέα στον χώρο, με πιο crossover hardcore επιρροές! Αρκετά επιθετική σαν μπάντα! Με δυο κυκλοφορίες στο ενεργητικό της, μία πέρυσι, το μοναδικό τους full length "Tables Will Turn" και ένα EP που κυκλοφορήσαν φέτος με τον τίτλο "Under The Same Shadow" και τα δύο κυκλοφορίες από την Reaper Records. Η μπάντα έμεινε στην σκηνή κάτι παραπάνω από μισή ώρα με αρκετό κόσμο που ήδη είχε αρχίσει να μαζεύεται δειλά-δειλά μπροστά.

Death Before Dishonor

Η ώρα 22:15 και οι Death Before Dishonor παίρνουν σειρά! Για να μας ανάψουν τα αίματα για ότι θα έπονταν στην συνέχεια. Με ένα σετ γύρω στα 45 λεπτά. Άρτια μπάντα! Άξιος εκπρόσωπος της Hardcore σκηνής της Βοστόνης, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό! Ο κόσμος όλο και πληθαίνει όσο η ώρα προχώραγε και η διάθεση των παρευρισκομένων όλο και πλησίαζε στο ζενίθ.

Terror

Μέχρι που η ώρα είχε πάει 23:00 και η στιγμή που όλοι περιμέναμε είχε φτάσει. Στην σκηνή ανεβαίνουν οι Terror. Ο Scogin από το πρώτο κιόλας λεπτό σάρωνε την σκηνή πάνω-κάτω δεξιά αριστερά! Φουλ επιβλητική παρουσία και ο κόσμος να εκστασιάζεται! Απίστευτη αποτελεί η σχέση του με το κοινό! Μια πραγματικά δεμένη μπάντα επί σκηνής! που ζει το κάθε λεπτό! Τι να πει κανείς... Απλά είναι από τις ελάχιστες μπάντες που μπορείς να πει πως φορά με την φορά, live με το live γίνονται όλο και καλύτεροι!

Φωτογραφίες: Δημήτρης Χατζημωυσής

  • SHARE
  • TWEET