Bus, Black Soul Horde, Lustin Jane @ An Club, 09/09/16

Οι Bus παρουσίασαν το πρώτο άλμπουμ τους "The Unknown Secretary", ήμασταν εκεί και γιορτάσαμε μαζί τους

Από τον Γιώργο Φιλιππάτο, 12/09/2016 @ 13:05

Την Παρασκευή το βράδυ ο προορισμός ήταν το An, σε μια μέρα με αρκετά συναυλιακά δρώμενα να γίνονται ταυτόχρονα στην πόλη, δεν ήταν λίγοι αυτοί που διάλεξαν να έρθουν να απολαύσουν τους Bus και τους καλεσμένους τους, σε μια βραδιά ταξιδιάρικη, γιορτινή, γεμάτη riff από άλλες εποχές.

Την αρχή έκαναν οι συμπαθείς Lustin Jane (Σπάρτη), με feel good και αρκετά παιχνιδιάρικο Heavy Rock, παρουσιάζοντας τη δουλειά τους από το πρώτο EP τους. Μπορεί να έχουν δρόμο ακόμα και μερικές φορές, μοιραία, οι συνθέσεις να μοιάζουν με άλλες μπάντες του χώρου, ωστόσο με ντράμερ πασπαρτού που ιδρώνει τη φανέλα και καλό ήχο άφησαν θετικές εντυπώσεις.

Lustin Jane

Στην συνέχεια το Stage του Αν υποδέχθηκε τους πολλά Heavy/Power, Black Soul Horde. Το μικρόφωνο του τραγουδιστή είναι πολύ χαμηλά. Τα πρώτα δύο τραγούδια περνούν προσπαθώντας να διαβάσουμε τα χείλια του Jim. Όταν το πρόβλημα διορθώθηκε, προσωπικά έμεινα έκπληκτος από το ταλέντο και το εύρος της φωνής του. Για τους fan του είδους συνιστώ ανεπιφύλακτα να δουν κάποια στιγμή αυτήν την μπάντα, πόσο μάλλον όταν (όπως και οι ίδιοι λένε), κάθε live μπορεί να είναι το τελευταίο τους.

Black Soul Horde

Bill City, μαλλιά, μπύρες και γιλέκα τζιν. Η ώρα 23.30. Στη σκηνή ανεβαίνουν οι Bus, με ύφος ελέγχουμε τη φάση και εμείς καραγουστάρουμε. Πολύ καλός ήχος σε όλη τη διάρκεια του σετ. Παίζοντας ό,τι είχαν και δεν είχαν, καθώς φυσικά και όπως αναμενόταν όλο το "The Unknown Secretary" με μικρά διαλείμματα, ενέργεια και κρατώντας τον κόσμο σε head banging mood από την αρχή μέχρι το τέλος, όπου καταχειροκροτήθηκαν.

Bus

Φωτογραφίες: Χρήστος Λεμονής

SETLIST

Fallen 
Masteroid 
New Black Vol
Forever Grey
Don’t Fear Your Demon
RockerBus
Withered Thorn
Over The Hills
Jimi
Jackques Henri Lartigue
The Cross
The Hunt
Into The Night
One Down Death To Go!
  • SHARE
  • TWEET