Αυτή η λίστα είναι δική μας και δική σας

...όπως και οτιδήποτε άλλο διαβάζετε εδώ και 13 χρόνια στο site μας

Από τον Αντώνη Μουστάκα, 07/05/2015 @ 10:35
Μου αρέσει να γράφω σε αυτό το site. Για πολλούς λόγους.

Μου αρέσει πως ποτέ δεν μου ζητήθηκε να γράψω κάτι που δεν πιστεύω και ποτέ δεν ζήτησα από κάποιον συντάκτη να το κάνει.

Μου αρέσει γιατί όταν όλοι έλεγαν «κάντε κάτι μικρό και εξειδικευμένο γιατί αυτό πιάνει στην Ελλάδα» εμείς προχωρήσαμε με το «ένα site όλο το rock».

Μου αρέσει που δεν έχουμε καμία σύγκρουση συμφερόντων ή συμπόρευση συμφερόντων μιας και δεν δουλεύουμε σε δισκογραφικές ή εταιρίες διοργάνωσης συναυλιών.

Μου αρέσει που δεν ανήκουμε σε κανένα εκδοτικό ή άλλο όμιλο.

Μου αρέσει πως βγάζουμε μια λίστα με άλμπουμ με αληθινά δημοκρατικά κριτήρια και κάνουμε μόνο μικροεπεμβάσεις σε ισοβαθμίες.

Μου αρέσει το ότι μαλώνουμε συνέχεια μεταξύ μας για αυτά τα κριτήρια.

Μου αρέσει που οι λίστες μας πάντα περιλαμβάνουν διαφορετικά γούστα και αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα: Κανείς δεν ακούει μόνο ένα είδος μουσικής.

Μου αρέσει που γράφουμε την δική μας αλήθεια για όλους, ακόμα και αν έπειτα κάποιοι μας κρατάνε μούτρα και δεν μας δίνουν συνεντεύξεις.

Μου αρέσει που έχουμε τον έλεγχο στην ύλη μας και προμοτάρουμε αυτό που μας αρέσει.

Μου αρέσει το ότι φτιάξαμε ραδιόφωνο που παίζει όλο το rock.

Μου αρέσουν οι 30.000 πραγματικοί φίλοι μας στο Facebook.

Μου αρέσει που ο φίλος μου ο Νίκος μου στέλνει «Ποιοί είναι αυτοί οι Crippled Black Phoenix που τους βγάλατε και No1;» και μετά από λίγες μέρες μου γράφει «Τι γαμάτοι οι Crippled Black Phoenix. Τα αγόρασα όλα».

Μου αρέσει που φίλος ντεθμεταλάς με ευχαριστεί γιατί έμαθε από εμάς τον Seasick Steve.

Μου αρέσει που γράφω για τον B.B. King και μου ζητάνε να γράψω περισσότερα.

Μου αρέσει γιατί μετά από δεκατρία χρόνια ο Ζαρκαδούλας ανακαλύπτει με τον ίδιο ρυθμό συγκροτήματα και μου στέλνει μηνύματα με τα αντίστοιχα links.

Μου αρέσει πως η παραμικρή παράλειψη και το παραμικρό λάθος εντοπίζεται άμεσα από τους αναγνώστες μας - δείγμα των απαιτήσεών τους.

Μου αρέσει το ότι οι περισσότεροι αναγνώστες μας έχουν επίπεδο και στέλνουν εποικοδομητικά σχόλια.

Μου αρέσουν και οι κάφροι που μας λένε άσχετους γιατί δεν πιστεύουμε τα ίδια πράγματα με αυτούς ή γιατί πιστεύουν πως θάβουμε επίτηδες  καλλιτέχνες που τους αρέσουν. Μου θυμίζουν πως πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε.

Μου αρέσει πως βγάζουμε δίσκους χρονιάς από καλλιτέχνες που δεν τους ξέρει η μάνα τους και μετά τους αναζητούν οι διοργανωτές για συναυλίες.

Μου αρέσει που μας χαρακτηρίζουν κατώτερους γιατί δεν εκτυπώνουμε σε χαρτί τα άρθρα μας. Ένα Ctrl-P μακριά είμεθα.

Μου αρέσει που μπορώ να γράφω πράγματα όπως όλα τα παραπάνω.

Καλή μας συνέχεια.
  • SHARE
  • TWEET