Το κινηματογραφικό νέο της εβδομάδας: "Sin City 2" με απαγορευμένο poster

Υπερβολικά προκλητική η φωτογράφιση της Eva Green

Από τον Λουκιανό Κοροβέση, 05/06/2014 @ 10:34
Τελικά τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν για το πολυαναμενόμενο "Sin City 2 - A Dame To Kill For" του Rodriguez, καθώς η MPAA απαγόρευσε την δημοσίευση του poster στο οποίο απεικονίζεται η Eva Green (σαφέστατα μια κυρία για την οποία αξίζει να σκοτώσεις), ελαφρύτερα ενδεδυμένη απ' όσο θα έπρεπε (συγκεκριμένα εμφανίζοντας «περισσότερο στήθος» απ' όσο θα έπρεπε), ερεθίζοντας τα συντηρητικά ένστικτα της συγκεκριμένης αρχής, και τα ταπεινότερα όλων των υπολοίπων (και όλου του internet).

Η Green, που μετά το πρόσφατο δεύτερο μέρος των "300" όπου έδειχνε πάλι το στήθος της σε όλη του την μεγαλοπρέπεια, φαίνεται να εξελίσσεται στην action queen του καιρού μας, που δεν φοβάται ούτε να τσαλακωθεί, ούτε να ...αποκαλυφθεί.



Κατά τα άλλα, η ταινία / συνέχεια της εξαίσιας πρώτης του 2005, χρειάστηκε εννέα χρόνια για να βρει τελικά τον δρόμο της στις αίθουσες, καθώς η αρχική φημολογία ήθελε τον Rodriguez να παρακαλάει (κατ' αρχήν) και να αναμένει να γεννήσει (στη συνέχεια) την Angelina Jolie, για να της δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ρόλο που κατέληξε τελικά στην Green, καθώς η μάνα Jolie έχει πλέον επικεντρωθεί στο φιλανθρωπικό της έργο και την... Disney, κάνοντας την εμπλοκή της στο αναμενόμενα αιματοβαμμένο έργο των Miller / Rodriguez, μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Με ένα all star cast (Eva Green, Joseph Gordon-Levitt, Jessica Alba, Bruce Willis, Josh Brolin, Mickey Rourke), το δεύτερο "Sin City" αναμένεται να μας παρασύρει για άλλη μια φορά, στο νοσηρό σύμπαν της Αμαρτωλής Πόλης, όπου όλα επιτρέπονται. Πρεμιέρα Στην Αμερική στις 22 Αυγούστου...

Trailer
  • SHARE
  • TWEET