Το κινηματογραφικό νέο της εβδομάδας: Ιδού το νέο Batmobile

Του επερχόμενου "Batman VS Superman" δια χειρός Snyder

Από τον Βασίλη Σπανό, 22/05/2014 @ 11:20
Αποκαλύφθηκε μέσω twitter από τον Zack Snyder η πρώτη πολυαναμενόμενη επίσημη φωτογραφία του Ben Affleck με την στολή του νέου Σκοτεινού Ιππότη της Gotham City, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Superman του Henry Cavill στην ταινία που αναμένεται να βάλει φωτιά στο κινηματογραφικό καλοκαίρι του 2016!

Μαζί με τον νέο Batman αποκαλύφθηκε και η μορφή του νέου Batmobile, ενώ τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν και επισήμως στα τέλη Μαΐου. Μαζί με τους Ben Affleck και Henry Cavill ως Batman και Superman αντίστοιχα, επιστρέφουν στο cast οι Amy Adams, Diane Lane, Laurence Fishburne, ενώ νέες προσθήκες αποτελούν οι Jesse Eisenberg ως Lex Luthor, Jeremy Irons ως Alfred Pennyworth και Gal Gadot ως Diana Prince / Wonder Woman. O τίτλος του; "Batman VS Superman: Dawn Of Justice".



Οι Marvel / Disney έχουν βάλει την DC / Warner να τρέχει και να μην φτάνει, μετά από τις απανωτές επιτυχίες των πρώτων -και την δημιουργία ενός υποδειγματικού Marvel Cinematic Universe που δεν θα φανταζόταν ακόμα και ο πιο δύσπιστος φίλος του χώρου μερικά χρόνια πριν- και τις απανωτές αποτυχίες των δεύτερων -"Green Lantern", "Catwoman"- και αμφιλεγόμενα αποτελέσματα όπως το "Man Of Steel". Η αδυναμία της DC να φέρει στην μεγάλη οθόνη την JLA ως το αντίπαλο δέος των "Avengers", οι οποίοι ήδη γυρίζουν το δεύτερο μέρος τους, έχει επισπεύσει τις διαδικασίες για την δημιουργία μιας ταινίας για την λεγόμενη Justice League Of America και το sequel του "Man Οf Steel" θα σηκώσει την βαριά ευθύνη να γνωρίσει στο κοινό μερικά βασικά της μέλη αλλά και να θέσει τις κατάλληλες βάσεις για να δομηθεί ένα τέτοιο βιαστικό και δύσκολο εγχείρημα! Μετά τις απανωτές απογοητεύσεις κοινού και φίλων των comic για το casting της ταινίας, η πρώτη εικόνα είναι άκρως ενθαρρυντική καθώς ο νέος Batman δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες «version» του, αλλά δεδομένου και του τίτλου, βαδίζει στιλιστικά στα χνάρια του "The Dark Knight Returns" του Frank Miller, καθώς όλα δείχνουν ότι η ιστορία θα πατήσει αρκετά πάνω σε ένα από τα καλύτερα και σπουδαιότερα story arks που γράφτηκαν ποτέ! Το Batmobile θυμίζει τις παλιές δόξες της δεκαετίας του '70, ενώ οι fans θα δουν ένα απωθημένο τους να γίνεται πραγματικότητα, καθώς επιτέλους η κλασική γκρίζα στολή του ήρωα θα ντεμπουτάρει στην μεγάλη οθόνη! Πρώτο δείγμα θετικό και πώς θα μπορούσε να μην είναι, για μια ταινία που πολύς κόσμος περιμένει διακαώς να απολαύσει στο πανί και ακόμα περισσότερος να αποδοκιμάσει! Υπομονή μέχρι τις 6 Μαΐου του 2016 και νωρίτερα ίσως, με τα πρώτα trailers και teasers!
  • SHARE
  • TWEET