O Mάικλ Φασμπέντερ είναι ο Στιβ Τζομπς

04/02/2015 @ 20:29
Ο Ντάνι Μπόιλ σκηνοθετεί μια ακόμα βιογραφική ταινία για τη ζωή του συνιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον ...Μάικλ Φασμπέντερ (φανταστικά νέα, πείτε στον «προηγούμενο Στιβ Τζομπς» Άστον Κούτσερ να φάει λίγο τη σκόνη του... Κοινώς, άστο, Κούτσερ)...

Η ταινία φέρει εν τέλει την υπογραφή της Universal και όχι της Sony όπως ήταν το αρχικό σενάριο (που ήθελε πρωταγωνιστή τον Λεοντάρντο ΝτιΚάπριο και πιο πρόσφατα τον Κρίστιαν Μπέιλ, αλλά και σκηνοθέτη τον Ντέιβιντ Φίντσερ.

Στο καστ συμμετέχουν ακόμη η Κέιτ Γουίνσλετ ως πρώην marketing boss της Macintosh Τζοάνα Χόφμαν, ο Σεθ Ρόγκεν σε ρόλο του  συνιδρυτή της Apple Στιβ Ουόσνιακ και o Τζεφ Ντάνιελς στον ρόλο του Τζον Σκάλεϊ. Παίζουν ακόμη η Κάθριν Γουότερσον ως πρώην κοπέλα του Τζομπς και ο Μάικλ Στούλμπαργκ ως Mac developer.

Το σενάριο υπογράφει ο Άαρον Σόρκιν του "The Social Network" και είναι βασισμένο στην επίσημη βιογραφία του Τζομπς από τον Ουόλτερ Άισακσον (Walter Isaacson Steve Jobs: The Exclusive Biography, 2011).

Πηγή: www.moveitmag.gr
  • SHARE
  • TWEET