Γαμάτο πρώτο τρέιλερ για το "Ted 2"!

04/02/2015 @ 20:39
Ο "Ted" έκανε την αρχή αφήνοντας πρόπερσι τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό, δημιουργώντας εκατομμύρια φαν ανά τον κόσμο, άντρες και γυναίκες. Η επιτυχία όπως ήταν αναμενόμενο οδήγησε τους παραγωγούς στο σίκουελ της ταινίας, "Ted 2", με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την αιθέρια Αμάντα Σέιφριντ, νομίζω υπεράξια αντικαταστάτρια της Μίλα Κούνις.

Ο περυσινός παρουσιαστής των Όσκαρ -we saw your boobs- και σκηνοθέτης Σεθ ΜακΦάρλαν που τον Μάιο επιστρέφει με το γουέστερν-παρωδία "A Million Days To Die In The West" στο οποίο επίσης παίζει η Σέιφριντ (θυμίσου εδώ), ετοιμάζει ήδη το επόμενο χτύπημά του για το 2015 με τη συνέχεια της politically incorrect buddy movie του, με τον αγαπημένο αρκούδο και τον Μαρκ Ουόλμπεργκ, σταθερές αξίες.

Στην ταινία θα εμφανιστεί και η πρωταγωνίστρια της πρώτης ταινίας Μίλα Κούνις, σε κάποιο προφανώς cameo μικρής διάρκειας.

Όσον αφορά στην πλοκή, ο Ted θα διεκδικήσει στα δικαστήρια το δικαίωμα να κάνει παιδί με την σύντροφό του, ενώ σαν συνήγορο υπεράσπισης θα προσλάβει έναν βετεράνο δικηγόρο που θα υποδυθεί ο Μόργκαν Φρίμαν. Εκτός από την Αμάντα Σίφριντ, σε μικρότερους ρόλους θα δούμε τον Λίαμ Νίσον και τον Ντένις Χάισμπερτ. 26 Ιουνίου 2015, περισσότερα!

Ήρθε και το πρώτο τρέιλερ. Και είναι όσο γαμάτο, αθυρόστομο, κάφρικο, είχατε περίπου φανταστεί. Άντε ίσως λίγο λιγότερο... Ο Ted παντρεύεται την (σούπερ μοντέλα) γυναίκα του, αλλά για να κάνουν παιδί, θα πρέπει να αποδείξει στο δικαστήριο ότι είναι άνθρωπος στην ουσία και διακατέχεται από ανθρώπινα συναισθήματα. Ε, μπορείτε να φανταστείτε ότι τουλάχιστον ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ να το αποδείξει. Το τι θα συμβεί, μπορείτε επίσης εύκολα να το αναλογιστείτε. Τεστοστερονάτος χαμός, buddy jokes με τον Μαρκ Ουόλμπεργκ και καταιγισμός incorrect αστείων! Και με αφήγηση από τον Πάτρικ Στιούαρτ...

Trailer

Πηγή: www.moveitmag.gr
  • SHARE
  • TWEET