Αποκλειστικό: Πάρτε μια πρώτη γεύση από το "Ricki And The Flash" με την Meryl Streep

Από τις 10 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood

11/09/2015 @ 11:33
"Ricki And The Flash": Η τρεις φορές βραβευμένη με όσκαρ Meryl Streep μεταμορφώνεται και αποδεικνύει πάλι ότι μπορεί να κάνει τα πάντα. Αυτή τη φορά, επιστρατεύει το εντυπωσιακό φωνητικό της ταλέντο σε μια συγκινητική, ανατρεπτική και αστεία ιστορία για μια διαφορετική και μάλλον εκκεντρική μητέρα που προτίμησε να κυνηγήσει το rock 'n' roll όνειρό της, ακόμα κι όταν αυτό την απομάκρυνε από την οικογένειά της.

VIDEO

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντάμε τον επίσης βραβευμένο με όσκαρ, βετεράνο σκηνοθέτη, Jonathan Demme ("The Silence Of The Lambs", "Philadelphia"), ενώ την εξαιρετική ομάδα των συντελεστών συμπληρώνει η ανθρωποκεντρική και βραβευμένη με όσκαρ σεναριογράφος Diablo Cody ("Juno").

Την αποξενωμένη κόρη υποδύεται απολαυστικά η πραγματική θυγατέρα της Meryl Streep, Mamie Gummer ("Cake", "The Good Wife" TV series), ενώ η ταινία είναι αφορμή για να ξαναβρεθεί στο πανί (μετά το "Sophie's Choice") ο Kevin Kline με τη σπουδαία πρωταγωνίστρια στον ρόλο του πρώην συζύγου. Το καστ συμπληρώνει μοναδικά ο για πάντα νέος rock star, Rick Springfield, που υποδύεται το ταίρι της θρυλικής ηθοποιού, με μία εξαιρετική ερμηνεία, αποδεικνύοντας ότι το μεγαλύτερο χάρισμα των μεγάλων ηθοποιών, όπως η Streep, είναι να αναδεικνύουν όλους όσους μοιράζονται σκηνές μαζί τους.

Η Ricki (Meryl Streep) περισσότερο από κάθε τι άλλο ήθελε να κάνει καριέρα στη rock μουσική. Αποφασισμένη να ακολουθήσει το όνειρό της, εγκατέλειψε νωρίς την οικογένειά της. Όταν μια ημέρα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον πρώην άντρα της (Kevin Kline), να επιστρέψει σπίτι για να σταθεί στην αποξενωμένη κόρη της Julie (Mamie Gummer) που παίρνει διαζύγιο, έρχεται αντιμέτωπη με όλα τα διλήμματα του παρελθόντος. Όμως η μουσική είναι για αυτήν στάση ζωής. Ακόμα και αυτή την έσχατη στιγμή επιστρατεύει τον μεγαλύτερο έρωτά της, τη rock, για να προσεγγίσει τα αποξενωμένα μέλη της οικογένειάς της: τον πρώην άντρα της με τη δεύτερη τέλεια σύζυγό του, τον μεγαλύτερο γιο της (Sebastian Stan) που ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά δεν σκοπεύει να την καλέσει στον γάμο, και τον μικρότερο που δεν χαίρεται ιδιαίτερα με την επίσκεψή της. Διότι η κιθάρα και η rock της ανήκουν με κάθε κόστος, και είναι έτοιμη να το αποδείξει.

Σκηνοθεσία: Jonathan Demme,
Σενάριο: Diablo Cody,
Ηθοποιοί: Meryl Streep, Kevin Kline, Mamie Gummer, Audra McDonald, Sebastian Stan, Rick Springfield.



Περισσότερα εδώ: feelgoodentertainment.gr/ricki-and-flash

10 Σεπτέμβρη στους κινηματογράφους από τη Feelgood.
  • SHARE
  • TWEET