March Metal Day: Τι έγινε στο περίπτερο μας

06/04/2007 @ 08:03
Δύο μέρες μετά τη διεξαγωγή του (πρώτου και όχι τελευταίου θέλουμε να ελπίζουμε) March Metal Day, κι ενώ τα κείμενα για την πλήρη κάλυψη του festival είναι σχεδόν έτοιμα, παραθέτουμε μερικές φωτογραφίες από τα όσα διαδραματίστηκαν στο περίπτερο μας καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που ξοδέψατε λίγο, ή και πολύ, από το χρόνο σας στο περίπτερο του Rocking.gr. Χαρήκαμε που γνωρίσαμε άτομα που μας επισκέπτονται καθημερινώς και δεν είχαμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε νωρίτερα, άτομα που δε μας ήξεραν αλλά ενθουσιάστηκαν με τη δουλειά και το μεράκι μας και φυσικά όλους αυτούς που για 13 περίπου ώρες μας έκαναν συντροφιά.







Ένα από τα highlights των "εξω-συναυλιακών" γεγονότων ήταν σίγουρα το meet & greet που είχαμε προγραμματίσει με τους Epica. Αμέσως μετά την εμφάνιση τους πλήθος κόσμου όδευσε προς το περίπτερο μας, όπου και περίμενε για περίπου μισή ώρα, πριν καταφθάσουν όλα τα μέλη του συγκροτήματος για αυτόγραφα και φωτογραφίες.















Να σημειώσουμε πως οι Epica παρέμειναν στο περίπτερο του Rocking.gr για παραπάνω από μισή ώρα, ούτως ώστε να υπογράψουν μέχρι και το τελευταίο αντικείμενο. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας δώσουν να καταλάβετε το τι επικράτησε.









Ελπίζουμε το March Metal Day να καθιερωθεί ως θεσμός, ώστε να μπορέσουμε να επαναλάβουμε τα παραπάνω (και ακόμα περισσότερα) και σε μελλοντικές διοργανώσεις. Και για να μην ξεχνιόμαστε, σας περιμένουμε στο live party μας, με τους Nanowar και τους Ανώριμους, την Πέμπτη, 31 Μαΐου, στο Underworld Club.

Ευχόμαστε σε όλους καλή Ανάσταση!

Rocking.gr Team
  • SHARE
  • TWEET