Global Battle Of The Bands: Τα «στοιχηματικά» προγνωστικά για τον ημιτελικό της Αθήνας

Όλες οι πληροφορίες που θα σας πάνε ταμείο (για μπύρες)

Από τον Χρήστο Καραδημήτρη, 26/01/2016 @ 13:13

Ο θεσμός του Global Battle Of The Bands (GBOB) είναι κάτι σαν μια Eurovision για «κανονικές» μουσικές και, παρ' όλο που στη μουσική δεν χωράνε αντιπαλότητες και ανούσιοι ανταγωνισμοί, εδώ υπάρχει άμιλλα και πολύ καλό κλίμα, σε έναν θεσμό που περισσότερο εστιάζει στο κομμάτι της διασκέδασης παρά του marketing.

Οι μουσικούς / συγκροτήματα διαγωνίζονται πρώτα σε τοπικό, μετά σε εθνικό και τέλος σε διεθνές επίπεδο. Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν δυο ημιτελικοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ένας τελικός στην Αθήνα, με τον νικητή να ταξιδεύει στο Βερολίνο για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον μεγάλο διεθνή τελικό του θεσμού.

Καθώς ο μεγάλος εθνικός τελικός πλησιάζει, σκεφτόμασταν σε ποιά μπάντα (από τις προκριθείσες της Αθήνας) θα ποντάρουμε τα λεφτά μας.

Κάπως έτσι μας ήρθε η ιδέα να παρουσιάσομε μια ανάλυση ανάλογη με αυτή των μεγάλων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων (Euro, Mundial, CL) παρουσιάζουν τις ομάδες,  την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Λόγω ελλιπών στοιχείων για ρεπορτάζ ζητήσαμε από τις ίδιες οι μπάντες να μας απαντήσουν στα «ποδοσφαιρικά» ερωτήματά μας.

Οι απαντήσεις που έδωσαν θα σας πάνε ταμείο (για μπύρες)!

* η σειρά παράθεσης των συγκροτημάτων είναι αλφαβητική


4Guns

4Guns

1. Τι  θέση παίζουν: Οι 4Guns (κουμπούρια) παίζουν μέσο/επιθετικοί. Έχοντας στίχους που έρχονται από τη περιοχή της άμυνας κουμπώνουν με το σκληρό ήχο και επιτίθενται στην αντίπαλη περιοχή χωρίς δισταγμό.
2. Ποιόν θυμίζουν: Ακούγοντας την φράση πως παίζουν «hard rock με ελληνικό στοιχειό» σου έρχεται στο νου ότι θα μοιάζουν με Παπακωνσταντινου, Τρύπες. Άλλα όταν μπαίνουν στο γήπεδο με σύστημα 3-1 (κιθάρα, φωνή και μπάσο μπροστά και ντραμς πίσω), τότε θυμίζουν από System Of A Down μέχρι και Metallica (τι είπαμε τώρα!) κυρίως στα σημεία των riff και του ρυθμού, που έχει ως αποτέλεσμα να έχουν «περισσότερη κατοχή μπάλας» και πλεονέκτημα στην «αντεπίθεση».
3. Σε τι κατάσταση βρίσκονται: Έπειτα από ένα καιρό έκτος γηπέδου λόγω τραυματισμού, οι 4Guns έχουν αρχίσει τις προπονήσεις για να επανέλθουν σε πλήρη φόρμα. Η άμυνα κρατάει καλά και δίνει ρυθμό στο παίξιμο της ομάδας, οι πλάγιοι-επιθετικοί κάνουν παιχνίδι που μπερδεύει τους αντιπάλους και δίνουν την ασίστ στον CF, που κραυγάζοντας στον αντίπαλο τερματοφύλακα σκοράρει. Τα προγνωστικά με βάση τα φιλικά παιχνίδια (live εμφανίσεις) μέχρι στιγμής λένε πως αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι θα επανέλθουν σε χρόνο dt και θα είναι έτοιμοι να παίξουν με τα μεγάλα κεφάλια (ηχογράφηση ep).
4. Η αδυναμία: Η αδυναμία των 4Guns είναι οι «ντόπες» εντός και έκτος αγωνιστικού χώρου (live) και οι γυναίκες που κάποιες φορές τους αποσπούν από την προπόνηση. Έκτος αυτών είναι και ο ελλιπής αθλητικός εξοπλισμός που διαθέτουν καθώς τους «φρενάρει» τη φόρα. Το scouting που έχει γίνει στους 4Guns έχει δείξει ότι ξέρουν μονό ελληνικά να μιλάνε στο «τερέν» και αυτό μπορεί να τους βγει είτε σε κάλο είτε σε κακό ανάλογα με την «φόρμα τους».
5. Ποιόν αντίπαλο φοβούνται πιο πολύ και γιατί: Τους Upon Revival. Αν και rookie στο αγωνιστικό χώρο έχουν δείξει ότι έχουν ταλέντο στο σκοράρισμα και είναι σε καλή «αγωνιστική κατάσταση».
6. Αν πάνε Βερολίνο: Θα βάλουν τα δυνατά τους να μην απογοητεύσουν τους οπαδούς που τους στηρίξανε για να καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό του mundial. Αφού πρώτα όμως διοργανώσουν ένα ξέφρενο πάρτι με τους οπαδούς και τους συναθλητές τους από τις άλλες ομάδες και γλεντήσουν όλοι μαζί.


Almost There

Almost There

1. Τι  θέση παίζουν: Οι Almost There κινούνται στο χώρο του κέντρου.  Διατηρούν τις ισορροπίες στο ματς, ενώ δεν διστάζουν να ξεχυθούν δυναμικά στην επίθεση στις κατάλληλες φάσεις με γρήγορες κινήσεις και να συνεισφέρουν ουσιαστικά στην άμυνα με heavy, αργά riff.
2. Ποιόν θυμίζουν: Αν και σε αυτό δεν υπάρχει σαφής απάντηση, θα έλεγε κανείς πως θυμίζουν τους Black Stone Cherry ή τους The Answer. Η κίνησή τους στον χώρο του κέντρου με «πιασάρικες» μελωδίες συμπληρώνεται από σποραδικά επιθετικά riff και αμυντικά αργά breakdown, όπως και αυτές οι μπάντες.
3. Σε τι κατάσταση βρίσκονται: Σε κατάσταση αγωνιστική. Με ξεκούραστη ομάδα και δυνατό νέο παίκτη (στο μπάσο), τελειώνουν αυτή την περίοδο την προετοιμασία τους ετοιμάζονται για ένα καυτό 2016, γεμάτο καλά ματς και απολαυστικές προπονήσεις.
4. Η αδυναμία: Ο ντράμερ τους, ξεκάθαρα. Είναι άμπαλος και μετά από κάθε ματς γκρινιάζει λέγοντας πως δεν έπαιξε καλά η ομάδα, αποδεχόμενος ωστόσο κάθε φορά πως φέρει το κύριο μερίδιο της ευθύνης («Πάλι σκατά έπαιξα σήμερα»). Η ομάδα αναζητά μεταγραφή ή δανεικό για τη θέση αυτή, αν ξέρετε κάποιον κατάλληλο παίκτη επικοινωνήστε μαζί τους.
5. Ποιόν αντίπαλο φοβούνται πιο πολύ και γιατί: Μάλλον τους Violent Cartoons. Η ομάδα τους έχει άρτια τεχνική κατάρτιση, ντριμπλάρουν στο γήπεδο και ανταλλάσσουν τη μπάλα με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ οι κινήσεις τους είναι απρόβλεπτες και μπορούν να σε τιμωρήσουν για το παραμικρό λάθος.
6. Αν πάνε Βερολίνο: Θα κάνουν αυτό που κάνουν πάντα. Θα παίξουν μπαλίτσα.


Bazzinga

Bazzinga

1. Τι  θέση παίζουν: Το δυνατό rock είναι το στυλ παιξίματός τους. Αλλά αν στραβώσει το παιχνίδι το γυρνάνε και alternative. Μπαίνουν πάντα στο γήπεδο δυναμικά και επιθετικά από το πρώτο λεπτό. Ακόμα και χωρίς ζέσταμα. Το σύστημα είναι απλό: 0-0-6 (όλοι επίθεση), με φουνταριστό τραγουδιστή και δύο κιθαρίστες εξτρέμ. Τέρμα με ψηλό κορμί και full set πιατίνια και δύο μεσοεπιθετικούς (πλήκτρα και μπάσο) με άριστη αλληλοκάλυψη.  
2. Ποιόν θυμίζουν: Τη θρυλική ομάδα των Muse τους αρέσει και παίζουν το σύστημά τους. Δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις και προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Με δυνατές φωνές και πολλά εφέ ξεσηκώνουν με τις μουσικές τους ντρίπλες. Και οποιαδήποτε στιγμή τινάζουν το πλεχτό του αντιπάλου χωρίς να πάρει χαμπάρι
3. Σε τι κατάσταση βρίσκονται: Σε πολύ καλή κατάσταση. Μετά από συνεχείς αγώνες ακόμα και κατά τη διάρκεια των γιορτών είναι έτοιμοι για τον τελικό του μουσικού Champions League της χώρας μας. Συνεχίζουν όμως να ετοιμάζονται πυρετωδώς σε όλα τα επίπεδα και θα δημιουργήσουν νέα πράγματα που θα τα δείξουν σε τρεις εβδομάδες στον αγωνιστικό χώρο.
4. Η αδυναμία: Ο καλός τους εαυτός και η μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους. Τα επιπόλαια λάθη που μερικές φορές κάνουν και μπορεί να βρεθούν πίσω στο σκορ χωρίς να το καταλάβουν. Πάντως έχουν τη καρδιά να το γυρίσουν το ματσάκι και να το πάρουν...
5. Ποιόν αντίπαλο φοβούνται πιο πολύ και γιατί: Ο τελικός είναι πάντα τελικός! Οι ομάδες απ’ τη Θεσσαλονίκη είναι δυνατές και παίζουν σκληρά. Οπότε πρέπει να είναι δυνατοί και στο physical game αν θέλουν να έχουν ελπίδες
6. Αν πάνε Βερολίνο: Θα το σηκώσουν! Θα έχουν τη ψυχολογία και την ικανότητα να ξεπεράσουν τις υπόλοιπες ομάδες με καλό κοουτσάρισμα από τους MMR και τη θέληση που τους διακρίνει. Αν τελικά πάνε θα πρέπει να το σηκώσουν για όλους!


ContraBand

ContraBand

1. Τι  θέση παίζουν: Οι ContraBand απολαμβάνουν την περιοχή του κέντρου παίζοντας κιθαριστικές μινόρε αρμονικές πάσες μεταξύ τους και μόλις βρουν την ευκαιρία μπαίνουν δυναμικά στην αντεπίθεση με hammond ήχους και σκληρά riff σολάροντας με τέτοιο τρόπο που ο αντίπαλος χάνει την μπάλα από τα μάτια του. Έτσι τραγουδώντας μελωδικά σκοράρουν στα αντίπαλα δίχτυα!
2. Ποιόν θυμίζουν: Θυμίζουν ποδοσφαιρικές μπάντες της δεκαετίας του '70 για τον αυθορμητισμό και το πάθος που είχαν στο αγωνιστικό stage σε συνδυασμό με την σύγχρονη ποδοσφαιρική τεχνική  που την «παίζουν» στα δάχτυλα. Αυτός ο τρόπος παιξίματος μαζί με ένα τσέλο ως center back κάνουν την διαφορά στην ομάδα που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να περάσει στην περιοχή τους!
3. Σε τι κατάσταση βρίσκονται: Παρ' όλο που είχαν να παίξουν καιρό σε μεγάλες διοργανώσεις έδειξαν αρκετά φορμαρισμένοι στην τελευταία τους εμφάνιση σκοράροντας αρκετά γκολ και περνώντας στην επόμενη φάση.
4. Η αδυναμία: Μπορούμε να πούμε ως αδυναμία των ContraBand το γεγονός ότι έχουν τρία κορίτσια στην ομάδα τους και είναι πιθανό οι θεατές που παρακολουθούν τον αγώνα να έχουν στραμμένα τα βλέμματα επάνω τους και έτσι να μην βλέπουν τα solo παιξίματα και τα γκολ που βάζει η ομάδα.
5. Ποιόν αντίπαλο φοβούνται πιο πολύ και γιατί: Φοβούνται τα τρία βίαια Cartoon που δεν πιάνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παίζουν γρήγορη μπάλα. Αλλά με τέτοιο center back που έχουμε δύσκολα θα δεχτούμε γκολ!
6. Αν πάνε Βερολίνο: Θα μετατρέψουν την «Αδυναμία» τους σε πλεονέκτημα...και θα σηκώσουν το κύπελο ψηλά!


Dragons Rock Band

Dragons Rock Band

1. Τι  θέση παίζουν: Οι Dragons δεν είναι τόσο επιθετικοί. Όλο το παιχνίδι κρίνεται στην λεπτομέρεια και στον στρατηγικό συνδυασμό των blues φράσεων τους.
2. Ποιόν θυμίζουν: Φέρνουν λίγο σε Raconteurs. Ο καθαρός ήχος, με το βρόμικο γέμισμα των ακόρντων πλαισιώνουν το παιχνίδι.
3. Σε τι κατάσταση βρίσκονται: Αυτή την περίοδο παρουσιάζονται σε μικρά παιχνίδια και ετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό του GBOB στην Αθήνα. Καθώς γνωρίζουν ότι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι βρίσκονται σε μια εγρήγορση αυτές τις μέρες και προπονούνται για το κύπελο.
4. Η αδυναμία: Τους λείπει, θα λέγαμε, το σωστό στήσιμο του παιχνιδιού. Το αφήνουν πιο πολύ στο αυτοσχεδιαστικό της στιγμής. Αυτό το φαινόμενο δεν φαίνεται όταν βρίσκονται σε αγώνα αλλά λειτουργεί αρνητικά για αυτούς όταν υπάρχουν δύσκολες στιγμές με τον αντίπαλο.
5. Ποιόν αντίπαλο φοβούνται πιο πολύ και γιατί: Όλους! Η ομάδα θεωρεί τους αντίπαλους το ίδιο επικίνδυνους. Όλοι κρύβουν μυστικά και τεχνικές που ξαφνιάζουν κατά την διάρκεια του αγώνα.
6. Αν πάνε Βερολίνο: Άνετα το σηκώνουν το κύπελο. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση...


Heavenblack

Heavenblack

1. Τι  θέση παίζουν: Οι Heavenblack μένουν μακριά από τις σύγχρονες επιταγές του αθλήματος και τον φρενήρη ρυθμό που συναντάται πλέον κι επιμένουν στο κλασικό βρετανικό στιλ της δεκαετίας του '80. Σκληρή άμυνα, άτεχνοι άλλα αποτελεσματικοί striker και η μπάλα δεν μένει στο έδαφος ούτε με αίτηση αφού αρέσκονται να παίζουν με σέντρες από πίσω. Αυτό το στιλ παιχνιδιού μπορεί να μην λέει πολλά στο ευρύ κοινό άλλα παθιάζει τους ρομαντικούς οπαδούς που διψάνε για παραδοσιακή μπάλα με στυλ, χωρίς να εντυπωσιάζονται από τις μόδες.
2. Ποιόν θυμίζουν: Τους Heavenblack θα μπορούσαμε να τους παραλληλίσουμε σαν σύνολο με την Άρσεναλ του '80 και των αρχών του '90. Κλασική αγγλική ομάδα με ρόλους μέσα στο γήπεδο. Παρ' όλα αυτά δεν πρέπει να παραβλέψουμε τον άσο της ομάδας που από τον χώρο του κέντρου θυμίζει Κριστιάνο Ρονάλντο με μοναδικές σόλο ενέργειες, κινηματογραφικές πόζες στις στημένες φάσεις και πάντα αψεγάδιαστο μαλλί.
3. Σε τι κατάσταση βρίσκονται: Η ομάδα στην παρούσα φάση θυμίζει ρώσικη ομάδα στην φάση των 16 του τσουλού. Το πρωτάθλημα έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες, έχουν καταναλώσει ένα ολόκληρο αποστακτήριο βότκας κι έχουν όλο το χειμώνα να προετοιμαστούν για τους δύο σημαντικότερους αγώνες της σεζόν. Όπως και οι ρωσικές ομάδες είναι πάντα επικίνδυνοι ακόμα και αν πρέπει να παίξουν μακριά από την έδρα τους
4. Η αδυναμία: Ο τερματοφύλακας (ντραμς) με τον πάντα βασικό, για ανεξήγητους λόγους, αμυντικό (μπάσο), για να οργανώσουν την άμυνα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση, ενώ για να βρεθούν μαζί στις προπονήσεις το κανονίζουν μια βδομάδα νωρίτερα. 
5. Ποιόν αντίπαλο φοβούνται πιο πολύ και γιατί: Το ιδιαίτερο στυλ του κλαμπ για τα σημερινά δεδομένα, τους κάνει ικανούς να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο άλλα και οι ήττες δεν ξαφνιάζουν κανέναν. Πρέπει να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους και να γίνουν πιο κυνικοί μπροστά από τα δίχτυα. Κοινώς, φοβούνται τους πάντες και τα πάντα. Ακόμα και μη τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι με τόσα κέρματα και μπουκάλια που πέφτουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
6. Αν πάνε Βερολίνο: Το πρώτο που θα κάνουν είναι να βρουν το φαγάδικο που σερβίρει όλοι τη γερμανική σαβούρα και φθηνές μπύρες. Δέκα χρόνια περίπου μετά τον μεγάλο τελικό του Βερολίνου οι ποδοσφαιρόφιλοι ανά την υφήλιο φαίνεται πως θα ξαναζήσουν την ιστορία. Ανεπιβεβαίωτες πήγες μέσα από το περιβάλλον του συλλόγου αφήνουν να εννοηθεί πως αν το παιχνίδι στραβώσει θα επιστρατευτεί το τσεκούρι αμυντικός, ως άλλος Μάρκο Ματεράτσι, να εκνευρίσει το αστέρι της αντίπαλης ομάδας και να εκμαιεύσει την αποβολή του. Τέτοιες ενέργειες είναι μακριά μεν από τον αθλητικό κώδικα άλλα όπως ήδη έχουμε δει πολλές φορές χαρίζουν παγκόσμια κύπελλα. Οι Heavanblack να κερδάνε κι όλοι οι άλλοι στον τελικό του Βερολίνου «νανανανα»...καταλάβατε...πάνε για να το πάρουν. Με κάθε τρόπο.


Upon Revival

Upon Revival

1. Τι  θέση παίζουν: Οι Upon Revival έιναι κυρίως κεντροεπιθετικοί καθώς έχουν πιο heavy riff σημεία με εντυπωσιακά solo, αλλά με την παρουσία των γυναικείων φωνητικών το σύστημα γίνεται λίγο πιο «τεχνικό» και κομψό, πράγμα που τους καθιστά επικίνδυνους αντιπάλους.
2. Ποιόν θυμίζουν: Οι Upon Revival όταν έχουν τη μπάλα στη κατοχή τους θυμίζουν αρκετά κάτι ανάμεσα σε Within Temptation και Evanescence. Ο σέντερ φορ (lead κιθάρα) μαζί με τη συνεργασία του κρυφού επιθετικού (rhythm κιθάρα) παίζουν ένα επικίνδυνο επιθετικό παιχνίδι με τα riff και τις δισολίες τους και ο κεντρικός, το καθαρό δεκάρι (τραγουδίστρια) συντονίζει ολόκληρη την ομάδα, με τα back (τύμπανα-μπάσο) να κρατάνε τη βάση της ομάδας, την άμυνα, ανέπαφη.
3. Σε τι κατάσταση βρίσκονται: Οι Upon Revival είναι σε καλή φυσική κατάσταση και φορμαρισμένοι, με τα προγνωστικά υπέρ τους, και αν και είναι πολύ φρέσκοι στα γήπεδα έχουν την κατάλληλη εμπειρία για να παίξουν σωστή μπάλα και να κερδίσουν στον τελικό.
4. Η αδυναμία: Εκεί που οι Upon Revival υστερούν είναι όχι στο πως θα κατέβουν με ένα κορίτσι στην ενδεκάδα τους (τραγουδίστρια), γιατί μάλλον αυτό είναι ένα δυνατό  χαρτί, αλλά στο ότι καμιά φορά επικρατεί λίγο άγχος στα «μεγάλα ντέρμπι» και στους τελικούς, με αποτέλεσμα τα μικρά αχρείαστα λάθη στην επικοινωνία μεταξύ των παικτών και στην οργάνωση της επίθεσης.
5. Ποιόν αντίπαλο φοβούνται πιο πολύ και γιατί: Φοβούνται όλες τις ομάδες (μπάντες) που είναι λίγο πιο δημοφιλείς στον κόσμο ή είναι πιο εύκολο να ταυτιστεί μαζί τους το κοινό, καθώς παίζουν πιο άμεσο παιχνίδι (ελληνικό στίχο - mainstream κομμάτια) όπως οι A.C, Bazzinga , οι 4Guns F.C κλπ.
6. Αν πάνε Βερολίνο: Το Βερολίνο θα είναι ο τελικός του Champions League αν θεωρήσουμε ότι περάσανε τους ομίλους και ότι θα τα καταφέρουνε και στη φάση των 8. Θα δώσουνε το 100% της ενέργειάς τους, θα παίξουνε με συγκεντρωμένο μυαλό και με full επιθετικό σύστημα 4-3-3, με μπόλικο θέαμα, ντρίπλες , σέντρες και πολλά σουτ στην εστία και ελπίζουνε να σηκώσουνε τη κούπα μέσα στο Olympiastadion! (μεγάλο γήπεδο στο Βερολίνο, έδρα της Hertha BSC).


Violent Cartoons

Violent Cartoons

1. Τι  θέση παίζουν: Οι Violent Cartoons παίζουν «ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο» στο στιλ της Εθνική Ολλανδίας και του Ajax του Κρόυφ. Οι τρεις γραμμές τους (είναι τρίο...) είναι σφιχτές με άψογη αλληλοκάλυψη. Κάνουν μεταβιβάσεις ακριβείας από κιθάρα σε μπάσο και από μπάσο σε ντραμς με «κλειστά μάτια», παίζουν πολύ γρήγορο επιθετικό, αλλά τεχνικό ποδόσφαιρο χωρίς περιττές ενέργειες και πιέζουν «σε όλο το γήπεδο» / κυνηγώντας το γκολ που συνήθως έρχεται μετά από αναπάντεχους συνδυασμούς.
2. Ποιόν θυμίζουν: Οι Violent Cartoons  είναι οπαδοί του ομαδικού παιχνιδιού και μπορούν να βγαίνουν από την εστία τους  με δυο πάσες στην αντεπίθεση, εναλλάσσοντας θέσεις και ρόλους. Με τον τρόπο που παίζουν και οι τρεις «άμυνα-κέντρο-επίθεση», αφήνοντας χώρο για αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία, θυμίζουν τους Aristocrats
3. Σε τι κατάσταση βρίσκονται: Το Πρωτάθλημα τους βρίσκει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μετά από έναν χρόνο πολύ έντονης προετοιμασίας σε προπονητικά κέντρα...ηχογραφήσεων. Έχοντας φτιάξει μια «καυτή έδρα» στο bandcamp, με το ομώνυμο ΕΡ τους που μπορεί να κατεβάσει κανείς χωρίς να πληρώσει εισιτήριο, δίνουν συχνά συναυλιακά ντέρμπι και είναι έτοιμοι να ηχογραφήσουν το πρώτο τους LP με στόχο τα διεθνή ποδοσφαιρικά «σαλόνια».
4. Η αδυναμία: Το ότι δεν έχουν τερματοφύλακα! Πρέπει να παίζουν τρεις παίχτες όλους τους ρόλους και  να μην τρώνε γκολ από σπασμένες χορδές, βύσματα που τα φτύνουνε, ενισχυτές που οδηγούν σε ηχητικά αυτογκόλ. Αλλά, τι να κάνουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο!
5. Ποιόν αντίπαλο φοβούνται πιο πολύ και γιατί: Οι Violent Cartoons φοβούνται τους...απρόβλεπτους! Και οι 15 υπόλοιπες μπάντες κατεβαίνουν στη σέντρα σε έναν τελικό «όλα ή τίποτε». Σε αυτό το πρωτάθλημα που όλα κρίνονται από την εμφάνιση μιας βραδιάς, όλοι είναι φαβορί και όλοι αουτσάιντερ...
6. Αν πάνε Βερολίνο: Θα τραγουδήσουν encore στην εμφάνιση τους: «First we took Athens, then we'll take Berlin!»


Warship

Warship

1. Τι  θέση παίζουν: Οι Warship είναι καθαρόαιμη επιθετική μπάντα. Με τα συμπαγές τους drums και τις γεμάτες μπασογραμμές τους , δεν διστάζουν να διεισδύσουν στην περιοχή και με την βοήθεια των «αιχμηρών» κιθαριστικών τους riff είναι έτοιμοι να ρίξουν την μπάλα μέσα στην πλεκτό.
2. Ποιόν θυμίζουν: Οι Warship όταν παίρνουν την μπάλα στα πόδια τους θυμίζουν τους Iron Maiden μαζί με τους Motorhead. Τα δύο κιθαριστικά εξτρέμ τους συνεργάζονται απόλυτα και σε συνδυασμό με τους δύο επιθετικούς τραγουδιστές τους δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα, ακόμη και αν έχεις μια πολύ καλή αμυντική γραμμή.
3. Σε τι κατάσταση βρίσκονται: Πριν από λίγο καιρό τελείωσαν με την ηχογράφηση του καινούργιου full length άλμπουμ τους με τίτλο “The Second Wave”, που σύντομα θα κυκλοφορήσει και βρίσκονται σε διαβολεμένη φόρμα. Ανυπομονούν να ξαναβρεθούν στο τερέν με την καινούργια φανέλα τους!
4. Η αδυναμία: Ο Καπετάνιος της μπάντας είναι φωνακλάς και συνέχεια τους την «λέει», αλλά και ο άγιος φοβέρα θέλει!
5. Ποιόν αντίπαλο φοβούνται πιο πολύ και γιατί: Δεν φοβούνται κανέναν αλλά σέβονται τους πάντες. Οι μπάντες που παίζουν στο πρωτάθλημα είναι Α' Εθνική και δεν πρέπει να υποτιμήσεις τον αντίπαλο αλλιώς θα βρεθείς να τρως τα «μπαλάκια» σου.
6. Αν πάνε Βερολίνο: Θα παίξουν για την νίκη. Τα παιχνίδια του Champions League είναι πολύ δύσκολα άλλα οι Warship έχουν σκοπό να φέρουν το τρόπαιο στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET