Release Athens Festival: Disturbed, Anthrax, SiXforNine, Need, Breath After Coma

Αθήνα @ Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου

Release Athens Festival: Disturbed, Anthrax, SiXforNine, Need, Breath After Coma Αθήνα @ Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου
Συγκροτήματα Release Athens Festival: Disturbed, Anthrax, SiXforNine, Need, Breath After Coma
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 40 e
Ώρα έναρξης 17:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's, Releaseathens.gr
Διοργανωτής

Αυτά είναι τα ονόματα τα οποία συμπληρώνουν ιδανικά τα line-up της Δευτέρας 24 και Κυριακής 30 Ιουνίου στο Release Athens 2019 που επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ!

Μαζί με τους μεγάλους Alice In Chains και τους 1000ΜοdsFu Manchu θέση στη σκηνή παίρνουν οι Puta Volcano και Monovine.

Στο πλάι των καταιγιστικών Disturbed και Anthrax, στο line-up θα είναι και οι SiXforNineNeedBreath After Coma.

Πάρε και εσύ άμεσα το εισιτήριό σου! Η πώληση και για τις δύο μέρες (24 και 30 Ιουνίου) συνεχίζεται προς 42 ευρώ (γενική είσοδος) και VIP 80 ευρώ.

Online: Viva.gr | Releaseathens.gr/tickets

Tηλεφωνικά: 11876

Φυσικά σημεία: στα καταστήματα Reload Stores, Seven Spots, Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης – Evripidis Bookstores, στον πολυχώρο Yoleni’s Hellas (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ

Να θυμίσουμε πως στην είσοδό σας στο φεστιβάλ θα σας δοθεί δωρεάν έγχρωμο αναμνηστικό hard copy εισιτήριο!

Δευτέρα 24 Ιουνίου

Alice In Chains / 1000Μοds / Fu Manchu / Puta Volcano / Monovine

Puta Volcano

Μετρώντας ήδη οκτώ χρόνια παρουσίας στη Rock σκηνή, ένα EP και δύο full length κυκλοφορίες, οι Puta Volcano διευρύνουν το ακροατήριο και τους μουσικούς τους ορίζοντες, αποτίοντας πάντα φόρο τιμής στις desert rock και Seattle ‘90s επιρροές, διαμορφώνοντας το “volcanic rock” προσωπικό τους στίγμα, με όχημα τις υπνωτιστικές γκρούβες και τα συμπαγή και δεμένα παιξίματά τους.

Ο τελευταίος τους δίσκος με τίτλο "Harmony Of Spheres" «ταξίδεψε» τόσο εντός, όσο και (κυρίως) εκτός συνόρων, αποσπώντας θετικότατες κριτικές και σχόλια από κοινό και μουσικό τύπο, γεγονός που οδήγησε αναπόφευκτα στη γρήγορη εξάντληση του πρώτου vinyl pressing ενώ σε γρήγορους ρυθμούς κυλά προς την ίδια κατεύθυνση και το δεύτερο pressing. Την κυκλοφορία ακολούθησαν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και τα σημαντικότερα εγχώρια φεστιβάλ και η πρώτη τους mini Ευρωπαϊκή περιοδεία με εμφανίσεις σε Αυστρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σερβία & Βουλγαρία.

Links

Facebook
Instagram
Spotify
Website

Monovine

Oι εξαιρετικοί Monovine ξεκίνησαν το 2011 με το ντεμπούτο τους "Cliche" έναν φόρο-τιμής στη σκηνή του grunge με τον ήχο τους να χαρακτηρίζουν οι proto-punk "επιθέσεις", οι πανίσχυρες κιθάρες και τα αμείλικτα ντραμς. Σε συνδυασμό με στίχους που μιλούσαν για αδράνεια, αυτοκαταστροφή αλλά και δημιουργία και αποδοχή, η τριπλέτα έχει "κερδίσει" τη θέση της στην ελληνική και όχι μόνο, alt-rock σκηνή.

Εχουν ήδη μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως Iggy Pop, The Fuzztones, The Subways, Moby, The Prodigy, 1000mods, Naxatras, The Last Drive ενώ ο περσινός τους δίσκος "D.Y.E" έμεινε πιστός στη δική τους "wasted generation" με έναν ήχο ισχυρό και κολλητικό!

monovine.bandcamp.com
facebook.com/MONOVINE
instagram.com/monovineofficial
youtube.com/c/monovineofficial

Kυριακή 30 Ιουνίου

Disturbed / Anthrax / SiXforNine / Need  / Breath After Coma

SiXforNine

Η Hard Rock/Metal μπάντα το 2015 κυκλοφορεί το ντεμπούτο τους σε μίξη του Forrester Savell γνωστού από συνεργασίας με τους Sum 41, Karnivool, Dead Letter Circus, The Butterly Effect.

Εχοντας ήδη ανέβει στη σκηνή μαζί με Monster Magnet, Spiritual Beggars, Fates Warning , Gus G, Leprous, Jamiroquai Groove Section, Memory Garden, Wolf ενώ το 2016 έπαιξαν για το project See της Red Bull.

O δεύτερος δίσκος τους "Parallel Universe" λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές. Η παραγωγή ανήκει στο μέλος τους Fotis Benardo, η μίξη του Paul Pavao (Alter Bridge, Marilyn Manson, Disturbed) και mastering του Tom Baker (Danzig, Motley Crue, Nine Inch Nails, Tenacious D, Rob Zombie).

Πλέον οι SiXforNine είναι έτοιμoι για το νέο και μεγάλο βήμα της καριέρας τους!

facebook.com/SiXforNine
instagram.com/sixfornine
sixfornine.com

Need

Οι Need έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς ως οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι του ελληνικού prog metal και μετά από την κυκλοφορία του 4ου κατά σειρά album τους, 'Hegaiamas: a song for freedom' το 2017, η στιγμή είχε φτάσει να ακουστούν σε ολόκληρο τον κόσμο. Περιόδευσαν για 2 μήνες και 50 συναυλίες σε Αμερική, Καναδά και Ευρώπη στο πλευρό των Σουηδών Evergrey.

To 2018 τους βρήκε να κάνουν headline περιοδεία, εμφανίστηκαν σε διάφορα festival μεταξύ των οποίων το φημισμένο ProgPower Europe στην Ολλανδία ενώ έπαιξαν σαν special guests στις εν Ελλάδι εμφανίσεις των Pain of Salvation, Fates Warning και Coroner.

Οι Need, κυκλοφόρησαν το 2015 το πρώτο τους live DVD ('Orvam: a song or Atlanta') βιντεοσκοπημένο το 2014 στην Αμερική και το ιστορικό ProgPower USA festival που πραγματοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια στην Atlanta των ΗΠΑ. Η εμφάνισή τους στο Release Festival θα είναι το πρώτο τους show για το 2019 και η πρώτη φορά που θα βρεθούν επί σκηνής από τη στιγμή που κλείστηκαν στο studio ηχογραφώντας το 5ο τους album!

Περισσότερα για τους Need:

facebook.com/needband/
instagram.com/need__band
needband.bandcamp.com
needband.net

Breath After Coma

H αθηναϊκή καταφέρνει να μετατρέψει την αγάπη της για το garage revival των 00’s και το modern rock σε έναν ήχο με χαρακτηριστικά riffs και μια ενέργεια που θέλει να πάρει... κεφάλια και μυαλά. Kαι το κάνει!

Το ντεμπούτο τους "Leaders" (2017) τους έδωσε δικαιωματικά θέση σε δεκάδες ελληνικά festivals και σκηνές. O δεύτερος δίσκος τους "Woke Up In Babel" τους ανεβάζει... κατηγορία. Η alterantive rock αίσθηση τους, έχει -πολύ- σκληρά riff, μελωδικά περάσματα και μια σιγουριά που τους κάνει να ξεχωρίζουν.

facebook.com/breathaftercomaband
breathaftercomaband.bandcamp.com


Ακολουθούν τα προηγούμενα δελτία τύπου

Οι θρυλικοί Anthrax είναι η μπάντα που θα συνοδεύσει τους εκρηκτικούς Disturbed, την Κυριακή 30 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού! Oι Αμερικανοί τιτάνες του thrash metal, μαζί με την σπουδαία μπάντα από το Σικάγο, θα δημιουργήσουν μία ανεπανάληπτη βραδιά σκληρού ήχου που θα κλείσει ιδανικά το Release Athens 2019.

Mείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση ολόκληρου του line-up.

Μέρος των Big Four - μαζί με τους Metallica, Slayer και Megadeth - οι Anthrax αποδεικνύουν με μια απίστευτη αποφασιστικότητα πως μπορούν να επιβιώσουν, αδιαφορώντας για πρόσκαιρες μόδες και μουσικά ρεύματα! Με μια τεράστια πορεία, που ήδη πλησιάζει τα 40 χρόνια, είναι αδιαμφισβήτητοι πρωτοπόροι του thrash metal, αλλά ταυτόχρονα επανακαθόρισαν το είδος, προσθέτοντας στοιχεία alternative και groove metal.

Έχουν πουλήσει περισσότερους από 10 εκατομμύρια δίσκους, κερδίζοντας έξι υποψηφιότητες για Grammy και, πάνω απ' όλα, χτίζοντας έναν φανατικό πυρήνα οπαδών σε ολόκληρο τον κόσμο!

Έριξαν τείχη και προκαταλήψεις, σηκώνοντας το μεσαίο δάχτυλο προς οτιδήποτε στενόμυαλο, διασκευάζοντας μαζί με τους Public Enemy το κλασικό κομμάτι τους, "Bring The Noise", το 1988. Ήταν η πρώτη metal μπάντα που ακούστηκε στον πλανήτη Αρη, όταν η NASA έπαιζε το "Got The Time", έγραψαν (δίκαια) το "I Am The Law" για τον Δικαστή Dredd, ενώ το 2016 τα βραβεία Epiphone / Revolver Music Awards τους απένειμαν για πρώτη φορά το "Innovator Award", ως μία ακόμα αναγνώριση της προσφοράς τους.

Η συμμετοχή τους στην μεγάλη περιοδεία των Big Four, θύμισε στους πάντες ποιοί είναι και που ανήκουν αλλά τους έδωσε και μια τεράστια ώθηση, μια νέα ζωή, μαζί με την κυκλοφορία του καταλυτικού "Worship Music".

Το 2016, με το "For All Kings", απέδειξαν σε όλους πως μπορείς να ακουστείς σύγχρονος, χωρίς καμία διάθεση πισωγυρίσματος. Είναι πολλές οι ιστορικές μπάντες που σκέπτονται με δισταγμό το να πάνε την μουσική τους ένα βήμα μπροστά, αλλά εκείνοι υπήρξαν ανέκαθεν άφοβοι! Έτσι κι αλλιώς, με κλασικούς δίσκους στο ενεργητικό τους - όπως τα "Spreading the Disease", "Among the Living", "State of Euphoria" - δεν έχουν και πολλά να φοβηθούν. Οι Anthrax ήταν και παραμένουν μια κατηγορία μόνοι τους.

Ετοιμαστείτε για mosh-pit με τα "Among The Living", "Caught In A Mosh", "Medusa", "Indians", "N.F.L.", "Got The Time", "I Am The Law", "Deathrider", "Antisocial", "Madhouse", "Evil Twin" και πολλά ακόμα!

Οι Αnthrax είναι:

Joey Belladonna - φωνή

Frank Bello - μπάσο

Charlie Benante – ντραμς

Jonathan Donais – κιθάρες

Scott Ian – κιθάρες

anthrax.com
facebook.com/anthrax
youtube.com/user/AnthraxNFYT
instagram.com/anthrax
twitter.com/Anthrax

Η πώληση για τη συγκεκριμένη ημέρα συνεχίζεται προς 42 ευρώ, για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στην τιμή των 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

Ø ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους

Ø open bar

Ø προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο

Ø ιδιωτικό parking

Ø ξεχωριστές τουαλέτες

Ø αναμνηστικό δώρο του φεστιβάλ.

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / viva.gr / releaseathens.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Anthrax Release Athens

Release Athens 2019 / Κυριακή 30 Ιουνίου / Disturbed + special guests: Anthrax+ more tba

Πλατεία Νερού / Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου Φαλήρου

Επισκεφτείτε το site, τη facebook και την instagram page του Release Athens για περισσότερες πληροφορίες, μαζί με τα τελευταία νέα και όλες τις χρήσιμες οδηγίες για την προπώληση και την πρόσβαση στην Πλατεία Νερού.

Υπενθυμίζουμε πως κατά την είσοδό σας στο φεστιβάλ θα σας δοθεί δωρεάν έγχρωμο αναμνηστικό hard copy εισιτήριο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επίσημος Συνεργάτης προπώλησης εισιτηρίων για τις συναυλίες του Release Athens Festival είναι το viva.gr. Οποιαδήποτε άλλη πηγή πώλησης εισιτηρίων, εταιρεία, πρακτορείο, ηλεκτρονική πλατφόρμα ή δευτερογενείς πωλήσεις, δεν αναγνωρίζεται και δεν αποτελεί συνεργάτη της εταιρείας. Η Fuzz Productions διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τα εισιτήρια που μεταπωλούνται χωρίς άδεια.

Δελτίο Τύπου


Ακολουθεί το αρχικό δελτίο τύπου

Η πολυαναμενόμενη πρώτη συναυλία των Disturbed στη χώρα μας μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο χώρο! Το Κλειστό Φαλήρου αποδείχτηκε μικρό για να χωρέσει τους χιλιάδες fans της μπάντας, όπως φαίνεται από την μέχρι τώρα προπώληση και την αυξανόμενη ζήτηση των εισιτηρίων.

Η αμερικανική μπάντα, μία από τις κορυφαίες και πιο επιτυχημένες της σκηνής του μοντέρνου metal, θα εμφανιστεί την Κυριακή 30 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

- Ολα τα πωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά.
- Η προπώληση συνεχίζεται στα 40 ευρώ και στα 80 τα VIP.
- Να θυμίσουμε πως κατά την είσοδό σας στο φεστιβάλ θα σας δοθεί δωρεάν έγχρωμο αναμνηστικό hard copy εισιτήριο!

Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση των ονομάτων που θα πλαισιώσουν την αμερικανική μπάντα.

releaseathens.gr
facebook.com/releaseathens

Διάθεση:

Τηλεφωνικά / στο 11876

Online / viva.gr / fuzzclub.gr 

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Δελτίο Τύπου


Ακολουθούν τα προηγούμενα δελτία τύπου

Οι πρώτες δύο φάσεις της προπώλησης για τις έξι, μέχρι στιγμής, ημέρες του Release Athens 2019 έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Τα εισιτήρια που προορίζονταν γι' αυτές έχουν ουσιαστικά εξαντληθεί, αφού η ανταπόκρισή σας ήταν εντυπωσιακή και πέρα από κάθε προσδοκία. Παρ' όλα αυτά, οι τιμές θα διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα μέχρι και την Κυριακή 6/1/19.

Από την Δευτέρα, 7/1/19, θα διαμορφωθούν ως εξής, για κάθε μία από τις ημέρες του Release Athens 2019:

8/6 Iggy Pop: 42 ευρώ
14/6 Manowar: 42 ευρώ (για ένα εισιτήριο) - 80 ευρώ (για δύο εισιτήρια)
16/6 New Order: 40 ευρώ (για ένα εισιτήριο) - 75 ευρώ (για δύο εισιτήρια)
19/6 Clutch: 30 ευρώ (για ένα εισιτήριο) - 55 ευρώ (για δύο εισιτήρια)
24/6 Alice In Chains: 40 ευρώ (για ένα εισιτήριο) - 75 ευρώ (για δύο εισιτήρια)
30/6 Disturbed: 40 ευρώ (για ένα εισιτήριο) - 75 ευρώ (για δύο εισιτήρια)

Mείνετε συντονισμένοι στο releaseathens.gr και στις σελίδες μας στα social media -Facebook - Instagram - Twitter- για την ανακοίνωση νέων σπουδαίων ονομάτων που θα πλαισιώσουν τους headliners.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!

Τρόποι και σημεία προπώλησης:

Τηλεφωνικά στο 11876
Online: Viva.gr / releaseathens.gr/tickets
Φυσικά σημεία:  Στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni’s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00, Στην αρχή της Ερμού, το λευκό περίπτερο που αναγράφει redspot) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)


Ακολουθεί το αρχικό δελτίο τύπου

To Release Athens 2019 παρουσιάζει τους Disturbed, μία από τις πιο επιτυχημένες μπάντες των τελευταίων 25 χρόνων, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Οι Αμερικανοί θα «ισοπεδώσουν» την Κυριακή 30 Ιουνίου το Κλειστό Φαλήρου (Ταε Κβον Ντο), αποδεικνύοντας γιατί συγκαταλέγονται στους κορυφαίους εκπροσώπους του σύγχρονου metal

Είναι η πρώτη από τις μεγάλες ανακοινώσεις του Release Athens 2019, οι οποίες θα ακολουθήσουν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Μείνετε συντονισμένοι!

Από την ίδρυσή τους το 1996 και έως σήμερα, με περισσότερες από 17 εκατομμύρια πωλήσεις, οι Disturbed έχουν πετύχει ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ με πέντε σερί κυκλοφορίες δίσκων τους να κάνουν ντεμπούτο στην κορυφή του chart των ΗΠΑ, κάτι που μόνο οι Metallica έχουν καταφέρει. To φετινό τους album, "Evolution", θεωρείται ένα από τα καλύτερα της καριέρας τους, ενώ το πρώτο single, "Are You Ready", είναι το όγδοο νο 1 τους στο Mainstream Rock Chart.

Με παράλληλες και συνεχείς sold-out περιοδείες και μια σειρά από κλασικά hits, είδαν τη φήμη τους να εκτοξεύεται σε δυσθεώρητα ύψη το 2015 με την καταπληκτική διασκευή τους στο "The Sound Of Silence" που έκανε το όνομά τους ακόμα πιο διάσημο αποτελώντας, μέχρι και σήμερα, ένα από τα πλέον επιτυχημένα και αναγνωρίσιμα κομμάτια στα ραδιόφωνα σε ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι κι αλλιώς, για τους πολυπληθείς fans τους, οι Disturbed παραμένουν μια ασταμάτητη heavy μηχανή, πανέτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της.

David Draiman (φωνή), Dan Donegan (κιθάρα), Mike Wengren (ντραμς), John Moyer (μπάσο), αχώριστοι από την πρώτη στιγμή, ξεκινούν τον Ιανουάριο ακόμα μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία η οποία θα καταλήξει στην Αθήνα. Έως τότε, ακούστε πολύ δυνατά τραγούδια όπως τα "Down With The Sickness", "Are You Ready", "Stricken", "The Sound of Silence", "Ten Thousand Fists", "Vengeful One", "Indestructible", "Inside The Fire" και προετοιμαστείτε για την μοναδική βραδιά που θα ζήσουμε όλοι, την 30η Ιουνίου, στο Κλειστό Φαλήρου! 

H γενική προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23/11, στις 10:00 το πρωί, προς 30 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτήριων. Αμέσως μετά, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 33 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία, ενώ η καταληκτική τιμή, στο ταμείο το βράδυ της συναυλίας, θα είναι 45 ευρώ.

Τα μέλη του fan club των Disturbed θα έχουν το δικαίωμα να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους με προτεραιότητα, από τη 1:00 το μεσημέρι της Τρίτης 20/11 μέχρι τις 17:00 της Πέμπτης 22/11.

Διάθεση:
Τηλεφωνικά / στο 11876
Online / Viva.gr / releaseathens.gr
Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Disturbed + more (tba)
Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), Μωραϊτίνη 2

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο με τα Μέσα Μεταφοράς όσο και με αυτοκίνητο, ενώ υπάρχει πολύ μεγάλο parking 1000 θέσεων.
Μετρό: Σταθμός "Συγγρού - Φιξ" και μετά λεωφορείο / γραμμές Β2 και 550 (Στάση "Φόρος")
ΗΣΑΠ: Σταθμός Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά είτε λεωφορείο / γραμμές 217, Α1, Β1 (Στάση "Φόρος") είτε τραμ / γραμμές "Αριστοτέλης 4" ή "Θουκυδίδης 3" (Στάση "Δέλτα Φαλήρου")
Τραμ: Γραμμή 3 (από ΣΕΦ ή Βούλα – Γλυφάδα) και Γραμμή 4 (από ΣΕΦ ή Σύνταγμα) / Στάση "Δέλτα Φαλήρου" Γραμμή 3 (από Σ.Ε.Φ. ή από Βούλα – Γλυφάδα), & Γραμμή 4 (από Σ.Ε.Φ. ή από Σύνταγμα) / Στάση "Δέλτα Φαλήρου"
Λεωφορείο: Γραμμές A1, B1, B2, 217, 550 (Στάση "Φόρος")

  • SHARE
  • TWEET