Q5, Paladine, Valor

Αθήνα @ The Crow

Q5, Paladine, Valor Αθήνα @ The Crow
Συγκροτήματα Q5, Paladine, Valor
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος The Crow
Διεύθυνση Σινώπης 17
Τηλέφωνο 210-7789354
Τιμή εισιτηρίου 15 / 19 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Metal Era, Sirens Records, Eat Metal Records, No Remorse Records
Διοργανωτής HMRM! Productions, Iron On Iron Records

Q5 Steel the Live in Athens - September 8/9/18 - The Crow club

Μετα -ή κ εν μεσω ακομα- των καλοκαιρινων μας διακοπων θα εχουμε την χαρα να απολαυσουμε εδω στην Αθήνα ενα σημαντικο hard heavy σχημα της Αμερικανικης σκηνης... τους πολυαγαπημενους Q5 in Athens, Greece.

Οι ιδιοι παντα εκφραζουν την επιθυμια τους να επισκεπτονται την Ελλαδα γιατι ειναι απο τα αγαπημενα τους μερη τοσο για το metal κοινο της αλλα κ τα αξιοθεατα κ την ιστορια της! Ετσι κ εμεις (HMRM! Productions και IRON ON IRON RECORDS) το κανουμε πραγματικοτητα το Σαββατο 8 Σεπτεμβριου 2018. Σημειωστε την ημερομηνια! Και απο 20:30 που θα ανοιξουν οι πορτες ξεκιναμε... προθερμανση με δυο ονοματα της ελληνικης metal σκηνης με σπουδαια αλμπουμς...

Οι νεοι σχετικα στο χωρο Paladine και οι πιο παλιοι πλεον κ αναγνωρισμενοι Valor (GR) θα μας ανοιξουν για τα καλα την ορεξη μεχρι να ανεβουν επι σκηνης οι Q5!

Η ολη διοργανωση ερχεται να 'δεσει' σε συναρτηση κ με την επικειμενη επανακυκλοφορια του κλασσικου αλμπουμ του γκρουπ, "Steel The Light" απο τον φιλο Χρηστο Παπαδατο κ την NO REMORSE RECORDS.

Ευχαριστουμε κ τον Γιωργο Παπαζογλου και το The CROW CLUB που θα φιλοξενησουν το live + το after party, οποτε οπως καταλαβαινετε εκεινο το βραδυ αναμενεται καυτο! 

Τα εισιτηρια αρχιζουν να κυκλοφορουν συντομα σε προπωληση λιγο πριν το Πασχα και στην τιμη των 15 ευρω (απο Metal Era, Sirens Records, EAT METAL RECORDS και NO REMORSE RECORDS), ενω θα ειναι διαθεσιμα φυσικα κ στην εισοδο στην τιμη των 19 ευρω.

Εκτος των ανωτερω αναφερθεντων χορηγων, συμπαραστατες στην προσπαθεια μας θα ειναι επισης το METAL HAMMER GREECE (Official) και η Cult Metal Classics. 

Ομως τη σημαντικοτερη συμβολη στην επιτυχια αυτων των βραδιων την εχετε ολοι εσεις, ολοι εμεις, το ζωντανο κοινο, ισως κ το σημαντικοτερο κομματι ενος live event!...

Σας περιμενουμε λοιπον κ σας ευχομαστε καλη κ δυνατη διασκεδαση!

  • SHARE
  • TWEET