Γιώργος Ψυχογιός, Ναταλία Ρασούλη

Αθήνα @ Διέλευσις

Γιώργος Ψυχογιός, Ναταλία Ρασούλη Αθήνα @ Διέλευσις
Συγκροτήματα Γιώργος Ψυχογιός, Ναταλία Ρασούλη
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Διέλευσις
Διεύθυνση Λέσβου 15 & Πόρου
Τηλέφωνο 210-8613739
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Media Markt, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη)
Διοργανωτής

«JazzStroll in Kipseli»

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 μια ανοιξιάτικη μουσική "βόλτα", με αγαπημένες μελωδίες της τζαζ, από ένα εκρηκτικό δίδυμο.. !

Γιώργος Ψυχογιός και Ναταλία Ρασούλη

Στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις την Παρασκευή 25 Μαΐου θα παρουσιαστεί μια ανοιξιάτικη μουσική “βόλτα”, «JazzStroll in Kipseli», με αγαπημένες μελωδίες της τζαζ, από ένα εκρηκτικό δίδυμο, τον Γιώργο Ψυχογιό και τη Ναταλία Ρασούλη.

Προσέλευση: 21.30 
Γενική είσοδος 10 €
Φοιτητές-ΑΜΕΑ-άνεργοι-VIVA: 8 €

Ο Γιώργος Ψυχογιός παράλληλα με την πιανιστική του καριέρα στον χώρο της κλασικής μουσικής, εξασκεί με διακρίσεις την τέχνη της jazz και του αυτοσχεδιασμού και είναι  καθηγητής πιάνου επί πολλά χρόνια σε ωδεία και μουσικές σχολές..

Έχει δώσει ρεσιτάλ αυτοσχεδιασμού με ιδιαίτερη αναγνώριση από κριτικούς και κοινό και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς και ορχήστρες...

follow: "The musical Chameleon" 
psihoyiosyiorgos.com

Η Ναταλία Ρασούλη γεννήθηκε στην Μεγάλη Βρετανία και είναι μουσικός, τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός, μουσική παραγωγός και αρθρογράφος. Σπούδασε βιολί, κλασική κιθάρα, πιάνο, όπερα, Ανώτερα Θεωρητικά της Μουσικής και Σύνθεση Μουσικής για το Θέατρο και τον Κινηματογράφο. Έχει ασχοληθεί με πολλά είδη μουσικής και έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες από τον χώρο της λαϊκής και της έντεχνης μουσικής, καθώς και συμμετείχε σε συγκροτήματα της μέταλ και της ροκ μουσικής σκηνής με παγκόσμια επιτυχία. Δημιουργεί στον χώρο του τραγουδιού επαγγελματικά από 15 χρονών, μετρώντας πολλές δισκογραφικές δουλειές και συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια από τις μεγάλες της αγάπες είναι η τζαζ και πλάι στον Γιώργο Ψυχογιό ερμηνεύει σπουδαία τραγούδια που έχουν πει η Ella Fitzgerald, Mahalia Jackson, κ.α.

follow: Ναταλία Ρασούλη - Natalie Rassoulis

Κρατήσεις θέσεων

Παρακαλούμε, λόγω περιορισμένων θέσεων, επικοινωνήστε μαζί μας για κράτηση στο dieleusis@gmail.com, δηλώνοντας την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όνομα, τον αριθμό ατόμων και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ή στο τηλέφωνο 210 8613739.

Πολυχώρος Πολιτισμού Διέλευσις
Λέσβου 15 και Πόρου, 11256, Κυψέλη
Τηλ.: 2108613739
dieleusis@gmail.com
dieleusis.gr
fb: Πολυχώρος «διέλευσις» κοινότητα

  • SHARE
  • TWEET