Black Hat Bones, Cockblockers, Perfect Mess

Καλαμάτα @ Rodanthos

Συγκροτήματα Black Hat Bones, Cockblockers, Perfect Mess
Ημερομηνία
Πόλη Καλαμάτα
Χώρος Rodanthos
Διεύθυνση Αμφείας 14 (Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας)
Τηλέφωνο 27211-12099
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

3 μπάντες, 3 νέες κυκλοφορίες!

Και Black Hat Bones και Cockblockers και Perfect Mess;; Τι φάση;;

Λίγο πριν ξεχυθούμε στις παραλίες, θα μαζευτούμε να τα σπάσουμε στο Rodanthos Rock Bar. Πάρτε κουβαδάκια, μπρατσάκια, παρεό και τα λέμε εκεί!

Στον Rodanthos Rock Bar,

19 Μαϊου 2018

Πόρτες: 21:00

Είσοδος: Ελεύθερη

3 Μπάντες, η κάθε μια με νέα κυκλοφορία. Οι Black Hat Bones έχουν φρέσκο ακόμα το The Ghost Bites Back. Έχοντας επιστρέψει από την περιοδεία εκτός συνόρων θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Καλαμάτα (αν και Σπαρτιάτες) για την παρουσίαση του τελευταίου τους EP. Οι High gain devil rockers, είναι γνωστοί για τις ζωντανές εμφανίσεις τους, και δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το τι θα συμβεί στο σανίδι του Ροδανθού.

Cockblockers. Τους έχουν αποκαλέσει μπάσταρδους. Και ότι αυτό θεωρείται και προτέρημα. Οι μπάσταρδοι λοιπόν, έχουν το ντεμπούτο τους να παρουσιάσουν. Είναι η πρώτη εμφάνιση μετά την κυκλοφορία του δίσκου, στις αρχές του έτους. Τόση συσσωρευμένη ενέργεια, για τόσο καιρό, θα βγει κάτι πάρα πολύ καλό ή κάτι πάρα πολύ ..., όπως και να έχει, δείτε τους με δική σας ευθύνη.

Οι Perfect Mess έρχονται από τον Πύργο+Πάτρα. Επικίνδυνος συνδυασμός. Φέρνουν το grunge, μαζί με alternative και prog rock, και κάπως όλο αυτό ακούγεται τέλειο. Και ακατάστατο. Λάτρεις όπως φαίνεται και από το εξώφυλλο του δίσκου τους, του κύβου του Ρούμπικ, πρέπει να τους δείτε για να λύσετε το μουσικό τους παζλ (ή να τσαντιστείτε και να το σπάσετε).

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα είναι μια φοβερή μουσική βραδιά, που δεν θα αφήσει κανέναν απογοητευμένο.

Black Hat Bones

Cockblockers

Perfect Mess

  • SHARE
  • TWEET