Jojo Mayer, Nerve

Αθήνα @ Gazarte

Jojo Mayer, Nerve Αθήνα @ Gazarte
Συγκροτήματα Jojo Mayer, Nerve
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Gazarte
Διεύθυνση Βουταδων 32, Γκάζι
Τηλέφωνο 210 3460347
Τιμή εισιτηρίου 18 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Media Markt, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), αθηνόραμα.gr
Διοργανωτής

JOJO MAYER / NERVE

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Roof Stage

Jojo Mayer is back!

O εκπληκτικός drummer Sergé "Jojo" Mayer, εφευρέτης νεωτερισμών, ανήσυχος και διαρκώς εξελισσόμενος, επιστρέφει στο Roof Stage του gazarte την Κυριακή 29 Απριλίου, έχοντας ένα νέο album στο ενεργητικό του (Nerve, 2017), στήνει τα τύμπανά του στην σκηνή και παρέα με το live electronica trio του Nerve υπόσχεται να μας ένα live υψηλής δυναμικής και ρυθμού!

Έχοντας συνεργαστεί με μουσικούς «γίγαντες» της Jazz όπως ο Dizzy Gillespy και η Nina Simone καθιερώνεται επίσημα ως μουσικός της ευρύτερης Jazz σκηνής πηγαίνοντας όμως ένα βήμα παραπέρα. Ενώνοντας τη jazz με μουσικές επιρροές από jungle, drum and bass, afrocuban και αναπτύσσοντας απίστευτες τεχνικές που του έδωσαν τη δυνατότητα να παίζει με απίστευτη ταχύτητα αλλά και με απόλυτη ακρίβεια, καθιερώθηκε ανάμεσα στους καλύτερους drummers του κόσμου!

Οι ΝERVE αναδύθηκαν από το θρυλικό party event του Jojo Mayer Prohibited Beatz της Νέας Υόρκης στα τέλη του '90. Ενώ αρχικά ξεκίνησαν σαν μία πειραματική πλατφόρμα DJ's, visual artists, μουσικών και του κοινού το σχήμα εξελίχθηκε σε ένα group που συνδέει χαρακτηριστικά είδη της ηλεκτρονικής μουσικής με real time live performance. Old school Jungle, Dub Step, Glitch beats, Minimal και Tech House σε συνδυασμό με τους αυτοσχεδιασμούς των μουσικών μεταφέρουν τον παραδοσιακό ήχο της Jazz στην ψηφιακή εποχή!

Ο ήχος των ΝERVE είναι σαν ηλεκτρονική μουσική αλλά δεν είναι. Δεν ακούγεται σαν jazz ή rock αλλά είναι!

Την Κυριακή 29 Απριλίου, δίνουμε ραντεβού στο Roof Stage του gazarte! Μία μοναδική μουσική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

INFO

JOJO MAYER / NERVE

Gazarte Roof Stage

Κυριακή 29 Απριλίου

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 18€

Ώρα έναρξης: 22.30

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Προπώληση: Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Media Markt, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), αθηνόραμα.gr

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
210 3460347

More info: gazarte.gr
Follow us: 
facebook.com/Gazarte
twitter.com/gazarte

  • SHARE
  • TWEET