Ioanna Tsagari

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Ioanna Tsagari Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Ioanna Tsagari
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Ioanna Tsagari

'The Within project' Live

Σαββατο 4 Μαρτίου στις 21:00

Εισιτήρια: 7 ευρώ

Το Within είναι το απόλυτα ιδιοσυγκρασιακό, βαθιά συναισθηματικό project της Ιωάννας Τσάγκαρη ακα Black Cotton Doll. 

Το Project αυτό περιλαμβάνει original συνθέσεις της Ιωάννας Τσάγκαρη με ελληνικούς και αγγλικούς στίχους αλλά και κομμάτια που την εκφράζουν μουσικά με μοναδικές ενορχηστρώσεις και εμφανείς επιρροές από την Μικρασιατική και Κωσταντινουπολίτικη καταγωγή της. Η Ιωάννα με μοναδικούς hjazz αυτοσχεδιασμούς και αμανέδες μοιρολόγια που πηγάζουν πάντα από τα βάθη της ψυχής της πλέκει μουσικές του κόσμου με ανατολίτικες, τσιγγάνικες, βυζαντινές, βαλκανικές, μεσογειακές, αφρικάνικες και Jazz – Blues αναφορές, δημιουργώντας ένα πρωτότυπο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. 

‘’Η μουσική για μένα δεν είναι απλά τραγούδια που μπορούμε να παίξουμε η να τραγουδήσουμε ωραία.. Η μουσική έχει τρελή δύναμη και είναι κάτι το μαγικό.. Μπορεί να θεραπεύσει ψυχές νου και σώματα. Μπορεί να σου θυμίσει την ουσία σου και να σε κάνει να νιώσεις συναισθήματα που δεν ήξερες καν ότι τα έχεις μέσα σου και όσο τα εκφράζεις τόσο σε απελευθερώνουν.’’

Το ''Within" project γεννήθηκε από την ανάγκη της Ιωάννας Τσάγκαρη να ακούσει, να τιμήσει και να εκφράσει την έμπνευση του 'είναι' της, πέρα από οποιουσδήποτε μουσικούς περιορισμούς, χαρακτηρισμούς επίκτητων ρόλων και προσωπικότητας και πέρα από την έννοια που με την κοινή λογική μας αναφερόμαστε στο 'εγώ'. Γιορτάζει την ψυχή της με όλα της τα συναισθήματα και τις εμπνεύσεις της στιγμής, αντιμετωπίζοντας τη μουσική ως αναπόφευκτο φυσικό αποτέλεσμα της πλήρους αποδοχής του εαυτού της και της δημιουργικής της φύσης.

Όργανα

Ιωάννα Τσάγκαρη Φωνή 
Αντρεας Αντρεου Ούτι
Γιώργος Μιχαηλιδης βιολί 
Γιώργος Ρούλος Κόντρα Μπάσο
Γιάννης Παπαγιαννούλης Κρουστά 

Links

facebook.com/BlackCottonDoll

youtube.com/watch?v=vpPfniJB-oc (Live από την Αγγλικανική Εκκλησία)

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET